Badr Hari klaar voor comeback: 'Nog nooit zo fit geweest' Nieuws
Nieuws

Badr Hari klaar voor comeback: 'Nog nooit zo fit geweest'

Badr Hari klaar voor comeback: 'Nog nooit zo fit geweest'

Badr Hari, de legendarische Marokkaanse kickbokser, lijkt in de beste shape van zijn leven. Fans speculeren al enige tijd over een mogelijke terugkeer van Hari naar de ring, en een recente foto wakkert deze geruchten verder aan.

Op de foto is te zien hoe afgetraind en topfit de kickbokser eruitziet, wat velen doet vermoeden dat hij klaar is voor een laatste gevecht.

Foto voedt speculaties over terugkeer

De foto, op Instagram toont Badr Hari in uitstekende fysieke vorm. Hiermee gaan de geruchten dat Hari mogelijk een comeback maakt in Glory, de toonaangevende organisatie in het kickboksen.

Wat de geruchten nog interessanter maakt, is dat wordt gesproken over een mogelijke terugkeer op een lager gewicht.

Badr Hari klaar voor comeback: 'Nog nooit zo fit geweest'

Stapt Badr Hari over naar lichtzwaargewicht?

Als de berichten kloppen dat Badr Hari op lichtzwaargewicht gaat vechten, zou dit een grote verandering zijn in zijn carrière. Hari staat bekend als een zwaargewicht vechter, maar een overstap naar een lagere gewichtsklasse zou de dynamiek van zijn gevechten compleet veranderen. Dit roept echter ook vragen op, aangezien zijn potentiële tegenstander.

De geruchte naam vecht nog steeds in de zwaargewicht divisie . Het blijft dus onduidelijk of Hari daadwerkelijk de overstap maakt naar lichtzwaargewicht of in de zwaargewichtklasse blijft.

Onzekerheid over terugkeer dit jaar

Hoewel er veel speculaties zijn, is er nog niets bevestigd over een terugkeer van Badr Hari in 2024. Er was sprake van een mogelijk Glory-evenement in november in Parijs, waar Hari gepland zou staan voor een comeback. Bronnen melden echter dat dit evenement niet doorgaat, wat opnieuw vraagtekens zet bij een mogelijke terugkeer dit jaar.

Fans hopen op terugkeer bij Collision 7

Fans van de kickbokser blijven speculeren en hopen dat Badr Hari alsnog te zien zal zijn tijdens het aankomende Collision 7 event. Dit evenement vindt plaats op 7 december in het GelreDome in Arnhem, en zou volgens fans de perfecte gelegenheid zijn voor Hari om zijn terugkeer in de ring te maken.

Tot nu toe blijft het echter bij geruchten, en fans zullen nog even in spanning moeten afwachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws