Nieuws

Badr Hari slaat terug en geeft Rus pak slaag van jewelste | video

Badr Hari. Die naam alleen al roept beelden op van knock-outs, kracht en pure wilskracht. En dan heb je Ruslan Karaev, een vechter met net zo'n vuur en vastberadenheid. Het gevecht uit 2009, waar Hari en Karaev tegenover elkaar stonden in de ring, blijft een van de meest epische momenten in de kickboksgeschiedenis.

Vanaf het moment dat de bel ging, was het duidelijk dat dit geen gevecht zou zijn voor de zwakkeren. Badr Hari stormde als een wervelwind op Karaev af. Het leek alsof hij zijn tegenstander meteen wilde laten zien wie de baas was.

Een explosief begin

Maar Ruslan Karaev was geen groentje. Hij had zijn eigen plan, bleef kalm en verdedigde zich tegen de storm die Hari op hem losliet. De spanning in de zaal was voelbaar, iedereen wist: dit gaat iets bijzonders worden.

Het onverwachte keerpunt

Halverwege het gevecht kwam er een moment waarop je als toeschouwer even moest knipperen met je ogen. Karaev, die in de eerste rondes vooral in de verdediging zat, vond een opening.

En die kans greep hij zonder aarzelen. In een flits landde hij een paar rake klappen op Hari. Voor even leek het erop dat Karaev dit gevecht zou winnen. De zaal ging compleet uit zijn dak. Niemand had dit zien aankomen.

De allesbeslissende trap

Maar Hari is Hari. Hij staat niet bekend om opgeven. Met een paar snelle bewegingen herpakte hij zichzelf en begon zijn eigen offensief. En toen kwam dat moment. Die ene trap. Karaev had niet door wat eraan kwam, en voordat iemand het wist, lag hij op de grond.

De ring werd stil. Badr Hari, met zijn armen in de lucht, wist dat hij zojuist geschiedenis had geschreven. Het publiek kon nauwelijks geloven wat ze net hadden gezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws