Badr Hari krijgt geduchte concurrent: 'UFC opent gym's in Marokko' Nieuws
Nieuws

Badr Hari krijgt geduchte concurrent: 'UFC opent gym's in Marokko'

Badr Hari krijgt geduchte concurrent: 'UFC opent gym's in Marokko'

De UFC, de grootste MMA-organisatie ter wereld, heeft haar blik gericht op Marokko. Vandaag opent de organisatie haar eerste UFC Gym in Casablanca. Dit is de eerste stap in een ambitieuze plan om meer trainingscentra te openen in Agadir, Rabat en Marrakech. De komst van UFC Gym kan betekenen dat kickbokslegende Badr Hari, die al een aantal sportscholen in Marokko heeft geopend, een geduchte concurrent krijgt.

Marokko is een land met een rijke vechtsport traditie. Enkele grote namen in de kickbokswereld komen uit Marokko zoals Badr Hari en Jamal Ben Saddik. Ook in de Mixed Martial Arts MMA is Marokko goed vertegenwoordigd met onder andere de broers Ottman en Abu Bakr Abuzaitar die beide bij de UFC vechten.

UFC-Legendes aanwezig bij opening

"Het is geweldig om in Marokko te zijn en de opening van onze eerste sportschool te vieren", zegt Adam Sedlack CEO van UFC Gym, die wereldwijd verantwoordelijk is voor de uitbreiding van de sportscholen. "Er is veel talent in Marokko dat we willen helpen ontwikkelen."

Badr Hari krijgt geduchte concurrent: 'UFC opent gym's in Marokko'
UFC Gym in Casablanca

Tijdens de opening van het trainingscentrum in Casablanca zijn ook UFC-legendes BJ Penn en Frankie Edgar aanwezig. Zij zullen fungeren als ambassadeurs van UFC Gym in Marokko.

Badr Hari's Punch Morocco: Concurrent van UFC gym?

Badr Hari heeft al een aantal sportscholen in Marokko geopend onder de naam Punch Morocco. In Casablanca heeft hij twee vestigingen waar diverse sporten worden aangeboden, waaronder kickboksen en MMA.

De komst van UFC Gym kan betekenen dat Badr Hari een geduchte concurrent krijgt in de strijd om het opleiden van de volgende generatie vechtsporters in Marokko.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws