Badr Hari krijgt stevige concurrentie: sportfans moeten kiezen Nieuws
Nieuws

Badr Hari krijgt stevige concurrentie: sportfans moeten kiezen

Badr Hari krijgt stevige concurrentie: sportfans moeten kiezen

Badr Hari, de kickboksheld van Marokko, heeft met zijn Punch by Badr-sportscholen een stevige basis gelegd in Casablanca. Maar hij krijgt nu flinke concurrentie, want de Amerikaanse vechtsportorganisatie UFC zet voet aan de grond in Marokko. Na de succesvolle opening van een enorme UFC Gym in Zenata, Casablanca, opent UFC binnenkort een nieuwe sportschool in Rabat.

Voor Badr Hari kan dit betekenen dat hij zijn positie moet verdedigen in een veld waar hij tot nu toe de baas was.

UFC opent gym in Rabat en zet in op vechtsporten

UFC blijft groeien en zet nu grote stappen in Marokko. De nieuwe UFC Gym opent in Rabat, op Boulevard Nakhil, en richt zich op zowel fitness als vechtsporten. Dit is niet zomaar een sportschool. "Het is een plek waar je als beginner, of zelfs als expert jezelf kunt uitdagen en verbeteren. Van de nieuwste apparatuur tot trainingen op topniveau. UFC probeert hier echt een nieuwe standaard neer te zetten in Marokko", zegt een woordvoerder van de UFC.

De pre-opening van deze gym vindt plaats van 20 tot 30 september. Waarbij sportliefhebbers al een voorproefje krijgen van wat ze kunnen verwachten. UFC mikt er duidelijk op om het verschil te maken met gepersonaliseerde trainingen en coaching, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. AL biedt Badr's Punch dit ook.

badr hari

Badr Hari blijft uitbreiden met Punch

Ondanks deze nieuwe ontwikkelingen blijft Badr Hari niet stilzitten. Zijn Punch by Badr-sportscholen in Casablanca doen het goed, en hij is al bezig met de opening van zijn vierde vestiging. Deze gyms trekken een breed publiek aan. Van mensen die gewoon fitter willen worden tot fanatieke vechters die een serieuze carrière ambiëren. Badr Hari’s naam heeft natuurlijk een enorme aantrekkingskracht in Marokko. Dat helpt hem zijn sportscholen succesvol te maken.

Toch komt de komst van de UFC Gym in Rabat op een spannend moment. UFC is een wereldspeler, met een grote naam en veel fans wereldwijd. Het is interessant om te zien hoe deze twee zwaargewichten – Hari en UFC – de vechtsportmarkt in Marokko gaan verdelen.

Concurrentiestrijd tussen Badr Hari en UFC barst los

Wat betekent dit voor de fans van vechtsporten in Marokko? Ze krijgen nu de keuze tussen twee topaanbieders. Badr Hari heeft het voordeel van zijn enorme populariteit in eigen land, terwijl UFC op internationaal niveau een grote naam is met veel ervaring in het aanbieden van vechtsporttrainingen. Waar UFC inzet op een luxe ervaring met fitness en vechtsporten onder één dak, biedt Badr een meer persoonlijke touch, ondersteund door zijn iconische status in Marokko.

Hoe dit zich verder ontwikkelt, is nog niet duidelijk, maar één ding is zeker: de concurrentie tussen Badr Hari en UFC zorgt ervoor dat sportliefhebbers in Marokko alleen maar meer keuze hebben om zichzelf uit te dagen en te verbeteren.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws