Badr Hari gooit krachtige foto online: fans gaan los Nieuws
Nieuws

Badr Hari gooit krachtige foto online: fans gaan los

Badr Hari gooit krachtige foto online: fans gaan los

Badr plaatste een foto die meteen de ronde deed op social media. Zijn volgers reageerden massaal op zijn indrukwekkende gespierde lichaam. Badr zelf schreef erbij: "Ik ben nog steeds een fucking zwaargewicht."

Mensen dachten namelijk dat hij misschien zou overstappen naar een lichtere gewichtsklasse, maar daar lijkt hij zelf niet aan te denken. Badr blijft gewoon waar hij hoort: in de zwaargewicht categorie.

Gaat Badr Hari voor een laatste gevecht?

Die ene zin was krachtig, maar het stopt niet bij alleen een foto. Al een tijdje gonst het van de geruchten dat Badr zich klaarstoomt voor een laatste gevecht. Iedereen vraagt zich af: wanneer gaat hij het doen? En tegen wie? Het feit dat hij zo'n foto deelt, doet vermoeden dat hij er klaar voor is. Maar Badr zelf houdt zijn kaarten tegen de borst.

Hij heeft een zware tijd gehad bij Glory, met een paar pijnlijke nederlagen. Maar zijn fans blijven achter hem staan. Ze noemen hem nog steeds de koning van het kickboksen. En Badr zelf? Die lijkt de strijdlust weer helemaal te hebben gevonden.

Badr staat klaar voor een comeback?

De foto zegt eigenlijk alles: Badr is er klaar voor. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal lijkt hij sterker dan ooit. Hij heeft de afgelopen jaren veel moeten incasseren, maar hij staat er weer als een man met ervaring. Eén ding is zeker: de kickbokswereld houdt zijn adem in. Fans willen niets liever dan hem nog één keer zien schitteren in de ring.

Dus, komt het grote moment eraan?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws