Badr Hari scherper dan ooit: 'Vechten op nieuw gewicht' Nieuws
Nieuws

Badr Hari scherper dan ooit: 'Vechten op nieuw gewicht'

Badr Hari scherper dan ooit: 'Vechten op nieuw gewicht'

Badr Hari een van de grootste kickbokslegendes ter wereld lijkt in de shape van zijn leven te zijn. Scherper dan ooit plaatste hij een foto van zichzelf op Instagram en deze maakt indruk. Maar roept ook vragen op, zal The Golden Boy nog een keer vechten en op een ander gewicht?

Al jaren houdt Badr Hari de gemoederen bezig en zijn de fans er van overtuigd dat hij zal terugkeren naar de faam die hij ooit had met successen in de ring. De tekenen lijken te groeien dat de Marokkaan nog een keer de ring in zal gaan.

Na een aantal verliezen bij de zwaargewichten lijkt het erop dat Badr in een lichtere gewichtsklasse zou kunnen terugkeren. En dat zou zomaar een stap kunnen zijn die hem het success van weleer kan brengen.

Wat brengt een lichtere klasse Badr Hari?

Badr verloor al zijn gevechten bij Glory in de zwaargewichten, er is een divisie die heel interessant is in het licht zwaargewicht gevuld met topvechters. De foto die de Marokkaanse grootheid plaatste kan dan ook rekenen op fans die voorstellen dat hij daar aan deel zou moeten nemen voor een laatst gevecht.

Als Badr Hari zou overstappen naar de lichtzwaargewicht divisie bij Glory, zou dit zijn carrière nieuw leven kunnen inblazen. Met minder zware tegenstanders kan hij zijn snelheid en techniek beter benutten, waardoor zijn kans op overwinningen toeneemt.

Zo'n stap zou Badr de kans geven om zichzelf opnieuw te bewijzen en zijn status in de vechtsportwereld te versterken. De fans zien het zitten en roepen al tijden om een comeback.

6 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws