Badr Hari slaat terug na stevige kritiek: 'Het is genoeg' Nieuws
Nieuws

Badr Hari slaat terug na stevige kritiek: 'Het is genoeg'

Badr Hari slaat terug na stevige kritiek: 'Het is genoeg'

Badr Hari, een naam die we vooral kennen uit de vechtsportwereld, timmert ook in de zakenwereld flink aan de weg. In Marokko groeit zijn sportschoolketen, Punch by Badr Hari, in een rap tempo. Maar niet iedereen lijkt de topsporter zijn succes te gunnen.

Badr's nieuwste project is het transformeren van een voormalige privéschool in een indrukwekkende sportschool van maar liefst 3500 m². Dit project is echter niet zonder controverse, aangezien niet iedereen enthousiast reageert op de plannen van de topvechter.

Een grootse droom in vervulling

Het idee om een oude privéschool om te toveren tot een gigantische gym is iets waar Badr Hari al geruime tijd naar uitkijkt. "Van het kind in de klas met grote, grote plannen tot het waarmaken ervan! Ik kijk ernaar uit om deze 3500m2 grote privéschool om te toveren tot een geweldige sportschool. CIL, we zijn op weg!" zegt hij enthousiast over zijn nieuwste onderneming. Het plan is ambitieus en symboliseert de vastberadenheid waarmee de atleet zijn imperium verder wil uitbreiden.

De oude school, die sinds de COVID-19-pandemie gesloten is, biedt volgens Badr en zijn team de perfecte locatie om een nieuwe sportschool te vestigen. Toch wordt niet iedereen in het land warm van dit idee.

Controverse rond de sportschooluitbreiding

Hoewel het project van Badr Hari een logische stap lijkt voor zijn groeiende sportschoolketen, zijn er toch stemmen die zich tegen de uitbreiding verzetten. Critici beweren dat er inmiddels genoeg sportscholen in het land zijn en dat er geen behoefte is aan nóg een vestiging.

Badr Hari slaat terug na stevige kritiek: 'Het is genoeg'
Badr Hari bij de school die de volgende Punch sportschool wordt.

De weerstand komt voornamelijk vanuit de hoek van mensen die van mening zijn dat er al een verzadiging is van sportfaciliteiten. De vraag rijst of het toevoegen van meer gyms werkelijk bijdraagt aan de gemeenschap, of dat het enkel commerciële belangen dient. Toch laat het team van Badr zich niet uit het veld slaan en reageert vastberaden op de opkomende negativiteit.

Reactie van zakenpartner Anyss Bibar

Anyss Bibar, investeringsbankier en zakenpartner van Badr Hari, neemt het op voor het project en geeft een gedetailleerde uitleg over de situatie. "Voor degenen die negatieve opmerkingen maken... Ik denk dat het belangrijk is om dingen te verduidelijken: Deze plek is een OUDE PRIVÉschool die sinds COVID gesloten is. De eigenaren besloten toen om hun vestiging te verplaatsen en dit gebouw was leeg," aldus Bibar.

Volgens Bibar biedt de nieuwe sportschool juist een waardevolle toevoeging voor de gemeenschap. "Punch by Badr Hari gaat op deze locatie een sportschool openen, waardoor mensen in de omgeving onder de beste omstandigheden kunnen trainen tegen een betaalbare prijs. Ik geloof dat niemand in 2024 negeert dat sporten de gezondheid van iedereen verbetert! Elke sportschool is van openbaar nut en we kunnen alleen maar blij zijn dat dit soort vestigingen zo snel in heel Marokko worden geopend."

Bibar benadrukt dat sporten een essentieel onderdeel is van een gezonde levensstijl en dat er juist behoefte is aan toegankelijke sportfaciliteiten. Het team van Badr Hari hoopt dat de zorgen van de tegenstanders zullen verminderen wanneer ze het nut en de voordelen van de sportschool inzien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws