Badr Hari stapt de voetbalwereld in: 'Nieuwe rol' Nieuws
Nieuws

Badr Hari stapt de voetbalwereld in: 'Nieuwe rol'

Badr Hari stapt de voetbalwereld in: 'Nieuwe rol'

Badr Hari is wereldwijd bekend als een van de grootste namen in het kickboksen. Naast zijn sportieve carrière heeft de Marokkaanse vechter ook stappen gezet als ondernemer. Met zijn groeiende keten van sportscholen Punch laat Hari zien dat hij ook buiten de ring succes boekt. Zo heeft hij een nieuwe rol in de sport als voetbalsponsor.

De geruchten gaan dat Badr dit jaar nog terugkeert in de ring bij Glory. Maar in de tussentijd is de topsporter ook actief geworden in de voetbalwereld waar hij het Marokkaanse nationale elftal sponsort.

Badr Hari bouwt een ondernemersimperium met Punch sportscholen

Badr Hari druk bezig met het opzetten van een keten van sportscholen in Marokko onder de naam Punch. Deze sportscholen richten zich op vechtsporten en fitness en zijn in korte tijd uitgegroeid tot een populair merk in het land.

Geruchten over een mogelijke terugkeer in de ring bij Glory

Ondanks zijn focus op ondernemen gaan er hardnekkige geruchten dat Badr Hari binnenkort zijn comeback maakt in de ring bij Glory. Fans speculeren al maanden over een mogelijke terugkeer.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is geweest dit najaar weleens het moment kunnen zijn waarin Hari opnieuw de bokshandschoenen aantrekt. Het zou een spannende ontwikkeling zijn voor zowel de fans als de kickbokswereld. Die Hari graag nog één keer op het hoogste niveau willen zien vechten.

28 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws