Badr Hari zet zijn succes buiten de ring voort Nieuws
Nieuws

Badr Hari zet zijn succes buiten de ring voort

Badr Hari zet zijn succes buiten de ring voort

Badr Hari is niet alleen een legende in de ring, hij laat nu ook zijn ondernemerschap zien. De beroemde kickbokser heeft onlangs zijn vierde sportschool geopend in de wijk Lissasfa, Casablanca. Met de naam Punch by Badr Hari blijft hij zijn stempel drukken, dit keer op de wereld van fitness en sport.

Na de succesvolle sportscholen in de wijken Tachfine, Bouskoura en Socrates, blijft de vraag naar een plek om te trainen bij Punch groeien. En dat is niet zo gek, want wie wil er nou niet trainen bij een sportschool met zo'n grote naam? Hier krijg je niet zomaar een training; je traint in een ruimte waar Badr Hari's naam boven de deur staat. Dat is voor veel mensen al genoeg motivatie om hun sportkleding uit de kast te trekken.

Punch by Badr Hari: meer dan alleen een sportschool

De sportscholen van Hari zijn toegankelijk voor iedereen. Of je nu net begint of al jaren sport, bij Punch by Badr Hari voel je je op je plek. De faciliteiten zijn top, de sfeer is inspirerend en het aanbod is breed. Hier kan je niet alleen leren kickboksen, maar ook aan je kracht werken of meedoen aan groepslessen.

Wat vooral opvalt, is hoe betrokken Hari zelf is bij zijn bedrijf. Zijn passie voor sport straalt door in alles wat hij doet. Je merkt dat hij mensen wil inspireren om het beste uit zichzelf te halen, niet alleen in de ring, maar ook in hun dagelijks leven. Dat maakt zijn sportscholen meer dan alleen plekken om te trainen; het zijn communities waar mensen elkaar motiveren en steunen.

Waar stopt het voor Badr Hari?

Met de vierde vestiging lijkt het erop dat Hari nog lang niet klaar is. Sterker nog, de vraag naar meer locaties groeit. Punch by Badr Hari is in korte tijd een begrip geworden in Casablanca en daarbuiten. Je kunt je afvragen of we binnenkort nog meer vestigingen zullen zien, misschien zelfs buiten Marokko.

Het is duidelijk dat Badr Hari niet zomaar een bekende naam aan zijn sportscholen hangt. Hij is actief betrokken en heeft een visie: sport toegankelijk maken voor iedereen. En met elke nieuwe vestiging komt hij weer een stap dichter bij dat doel. De ring mag dan zijn oude strijdtoneel zijn, maar in het bedrijfsleven vecht hij op een andere manier: door zijn merk groter en sterker te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws