Glory's Rajabzadeh non-stop vechtmachine! 9 gevechten in 13 maanden Nieuws
Nieuws

Glory's Rajabzadeh non-stop vechtmachine! 9 gevechten in 13 maanden

Glory's Rajabzadeh non-stop vechtmachine! 9 gevechten in 13 maanden

Bahram Rajabzadeh mag zich met recht een van de meest actieve Glory Kickboksers noemen. Met 9 gevechten in 13 maanden bewijst de Turks-Azerbeidzjaanse topvechter dat hij geen rust kent in de ring.

Rajabzadeh's laatste gevecht was tijdens de Glory Lichtzwaargewicht Grand Prix, waar hij na drie overwinningen helaas verloor van Donegi Abena. Eerder dit jaar, in maart, vocht hij ook al in de Zwaargewicht Grand Prix, waar hij nipt ten onder ging tegen Levi Rigters in de strijd om een finaleplek. Alleen al in 2024 stond Rajabzadeh maar liefst zes keer in de ring voor Glory.

Een blik op 2023

Ook 2023 was een druk jaar voor Rajabzadeh. Hij beklom de Glory-ring meerdere malen en liet zijn vechtkunsten zien aan een groot publiek. Zelfs met een bloed spuitende voet weigerde Rajabzadeh op te geven.

Met zijn onvermoeibare vechtlust en vastberadenheid is het duidelijk dat Rajabzadeh vastbesloten is om de top van Glory te bereiken. De vraag is: wie durft deze onbetwiste vechtmachine als volgende uit te dagen?

Wie zie jij als volgende tegenstander voor Rajabzadeh. Deel je mening in de comments onder aan het artikel!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws