'Rico Verhoeven dan ook straffen voor Ben Saddik incident!' Manhoef en Bonjasky Nieuws
Nieuws

'Rico Verhoeven dan ook straffen voor Ben Saddik incident!' Manhoef en Bonjasky

'Rico Verhoeven dan ook straffen voor Ben Saddik incident!' Manhoef en Bonjasky

Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven hadden beiden gestraft moeten worden voor het trap incident in de ring op 9 maart tijdens de Glory zwaargewicht Grand Prix. Daarover zijn topvechters Remy Bonjasky en Melvin Manhoef het roerend eens.

In een video die vandaag door Videoland online werd gezet discussiëren presentator Mark Schaaf, Manhoef en Bonjasky over het incident. "Het is fout wat er is gebeurt dat had Jamal nooit moeten doen", zeggen Manhoef en Bonjasky eenduidig over het voorval.

De schorsing die door Glory zelf werd opgelegd vinden beide overdreven: "Had hen beiden gestraft met een geldboete en geen schorsing voor Jamal alleen." Manhoef voegde er nog aan toe dat bij andere organisaties dit ook voorkomt maar vaak deel is van het entertainment en de spanning opbouw.

Jamal Ben Saddik moet 15 juni voor de rechtbank in België verschijnen waar hij een eis van 40 maanden celstraf tegen zich ziet. Verhoeven die tot nu toe niet negatief in het nieuws kwam en als ambassadeur van het kickboksen wordt gezien, verkeerd ook in zwaar weer.

De ex-zakenpartner van Verhoeven, Tibor Koppers heeft aangifte gedaan tegen de Glory kickbokskampioen vanwege een vermeende bedreiging tegen zijn persoon. Dit voorval is in onderzoek bij de politie. Het is overigens voor het eerst dat prominente vechters als een Manhoef en Bonjasky zich zo uitspreken over het incident van 9 maart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws