Ben Saddik: 'Elke tegenslag is een voorbereiding voor een comeback' Nieuws
Nieuws

Ben Saddik: 'Elke tegenslag is een voorbereiding voor een comeback'

Ben Saddik: 'Elke tegenslag is een voorbereiding voor een comeback'

Jamal Ben Saddik laat vandaag na een impactvolle week van zich horen. De Marokkaanse topkickboksers gaat een hobbelige weg maar is er van overtuigd een comeback te kunnen maken.

Vanaf begin van dit jaar is Jamal Ben Saddik onderwerp van gesprek. Na speculaties over wel of geen deelname aan de Glory zwaargewicht Grand Prix afgelopen maart. Ben Saddik deed niet mee terwijl hij wel de rechtmatige kampioen was om zijn titel te verdedigen.

Dit zorgde voor discussie onder fans die zich afvroegen wat er aan de hand was. Glory claimt dat Ben Saddik zou hebben afgezegd, terwijl de vechter en zijn team dit tegenspreken.

Ben Saddik verscheen wel op de Grand Prix in de hoek van zijn teamgenoot Nabil Khachab wat uitmondde in het inmiddels befaamde trap incident. Ook dit verdeelde de fans in twee kampen, in de tussnetijd belandde de Marokkaan atleet in het ziekenhuis voor een operatie aan de ziekte kanker die was teruggekeert.

Kickbokswereld houdt adem in: Wat brengt de toekomst Ben Saddik?

Een schorsing van zes maanden volgde zo werd recentelijk bekendgemaakt. Hierop kwam een video waarop een andere invalshoek te zien was. Deze werd naar buiten gebracht en Ben Saddik verscheen in de TV Talkshow RENZE waar hij uitleg wilde geven.

Dit resulteerde in eenrichtingsverkeer waar Ben Saddik geen kans leek te krijgen zijn verhaal te doen mede over de video, die achteraf niet eens bekeken leek te zijn door de TV host Renze Klamer. Gisteren werd bekend dat Ben Saddik voor de rechter moest verschijnen en daar 40 maanden cel hoorde eisen.

Zelf heeft de vechter vertrouwen in een goede afloop. Een video die hij vandaag poste met een duidelijke boodschap: 'Elke tegenslag is een voorbereiding voor een comeback", lijkt er op te duiden dat Ben Saddik zich niet zomaar gewonnen geeft en vastberaden is het tegendeel te bewijzen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws