Boks-Bad Boy Garcia daagt McGregor en O'Malley uit: 'Nieuwe Prooi' Nieuws
Nieuws

Boks-Bad Boy Garcia daagt McGregor en O'Malley uit: 'Nieuwe Prooi'

Boks-Bad Boy Garcia daagt McGregor en O'Malley uit: 'Nieuwe Prooi'

De controversiële Amerikaanse bokser Ryan Garcia heeft tijdens een bezoek aan Japan zijn ambities voor de toekomst uitgesproken. Na het bijwonen van een exhibitiewedstrijd tussen Manny Pacquiao en Rukiya Anpo op Super RIZIN 3, heeft Garcia zijn interesse getoond in een overstap naar de Japanse vechtsportorganisatie.

Garcia, die momenteel een dopingban uitzit, heeft geen geheim gemaakt van zijn wens om de beste vechters in zijn gewichtsklasse te bevechten. Hij heeft daarbij expliciet UFC-sterren Conor McGregor en Sean O'Malley genoemd.

"Ik zou graag vechten tegen Sean O'Malley, 'Suga' Sean O'Malley, en Conor McGregor, maar dan in een bare-knuckle-wedstrijd," zei Garcia. "Ik weet hoe ik moet worstelen en ik kan veel meer dan mensen denken, dus ik zou het zeker doen."

Bokser zoekt confrontatie met McGregor en O'Malley

Garcia heeft er geen doekjes om gewikkeld en O'Malley een flinke dosis trash talk gegeven. "Ik zou de regenboogkleurige haren van Suga Sean O'Malley eraf slaan in een MMA-gevecht," aldus de bokser.

Naast zijn dopingban is Garcia eerder veroordeeld voor racistische uitspraken op sociale media en vandalisme. Desondanks blijft hij een populaire figuur in de bokswereld.

Tijdens het evenement in Japan daagde Garcia zowel Pacquiao als Anpo uit. Hij was onder de indruk van Anpo's prestaties tegen de veel oudere Pacquiao en wil hem graag een lesje leren.

Garcia ziet Japan als een potentiële nieuwe thuisbasis en is geïnspireerd door het succes van andere boksers zoals Floyd Mayweather in het land. Hij is ervan overtuigd dat hij het nog beter kan doen dan zijn voorgangers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws