Topbokser pakt kinderlokker aan op straat: 'Heldendaad' Nieuws
Nieuws

Topbokser pakt kinderlokker aan op straat: 'Heldendaad'

Topbokser pakt kinderlokker aan op straat: 'Heldendaad'

Ryan Garcia, de veelbesproken topbokser, heeft een onverwachte wending gegeven aan zijn carrière. In plaats van zich uitsluitend op de boksring te richten, is hij de strijd aangegaan tegen kindermisbruik.

Samen met de controversiële social media influencer Vitaly is hij op jacht gegaan naar kindermisbruikers. Video's van de actie circuleren op social media en Garcia plaatste deze zelf ook.

Garcia: "Pedofielen moeten gestraft worden"

De beslissing om deel te nemen aan het programma van Vitaly heeft veel stof doen opwaaien. Garcia zelf lijkt echter vastberaden. Op X, voorheen Twitter, schreef hij: "Als je boos wordt als ik het opneem voor kinderen, heb je zelf een probleem. Kinderen aanraken is nooit acceptabel. Je zou in het echte leven in de schaduwwereld belanden."

Een nieuwe rol voor de bokser

Met deze actie plaatst Garcia zichzelf in een geheel nieuw daglicht. Van gevierde bokser naar held in de strijd tegen kindermisbruik. Het blijft afwachten hoe deze nieuwe rol zijn carrière zal beïnvloeden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws