Nieuws

Boksicoon Canelo daagt McGregor uit: 'Leg hem zo plat'

Canelo Alvarez heeft geen twijfel over een mogelijke clash met Conor McGregor. Tijdens een interview vandaag ging de Mexicaanse bokskampioen in op de geruchten over een gevecht met de Ierse UFC-legende. Canelo’s boodschap is duidelijk: hij verwacht McGregor binnen één ronde knock-out te slaan.

“Het zou makkelijk geld zijn,” zegt hij zonder aarzeling. Volgens Canelo is er geen twijfel mogelijk over de uitkomst van een boksgevecht tussen hem en de MMA-vechter. “Ik kan hem uitschakelen wanneer ik wil, of het nu in de eerste tweede of derde ronde is.”

Geen concurrentie van UFC

Canelo Alvarez is volop in voorbereiding voor zijn gevecht tegen Edgar Berlanga op 14 september in Las Vegas. Het feit dat UFC op dezelfde avond een evenement organiseert in Las Vegas ziet Canelo niet als een probleem. Hij blijft vastberaden dat september en mei zijn maanden zijn in de vechtsportwereld.

“Competitie is goed, maar het verandert niets voor mij. Ik focus op mijn eigen gevecht,” legt hij uit. Voor hem is McGregor een andere tak van sport, en de UFC is geen bedreiging voor zijn dominantie in de bokswereld.

McGregor geen partij volgens Canelo

McGregor, die bekend staat om zijn bravoure en strijdlust, heeft in het verleden al eens in de boksring gestaan, toen hij in 2017 verloor van Floyd Mayweather. Toch gelooft Canelo dat een gevecht tegen hem een nog kortere affaire zou zijn.

“McGregor is geen bokser zoals ik,” benadrukt Canelo. Hij gelooft dat zijn ervaring, kracht en techniek simpelweg te veel zullen zijn voor de Ierse vechter. “Het zou leuk zijn voor de fans, maar het wordt snel beslist. Ik schakel hem uit in één ronde, misschien twee als ik aardig ben.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws