Bokskoning Tyson Fury noemt rivaal een bange hond: 'Zal nooit meer opstaan na doodsklap' Nieuws
Nieuws

Bokskoning Tyson Fury noemt rivaal een bange hond: 'Zal nooit meer opstaan na doodsklap'

Bokskoning Tyson Fury noemt rivaal een bange hond: 'Zal nooit meer opstaan na doodsklap'

Tyson Fury twijfelt over mogelijke gevecht om de onbetwiste zwaargewicht titel tegen Oleksandr Usyk... en noemt de Oekraïner een 'afhaker'

Bokskoning Tyson Fury heeft twijfel gezaaid over zijn mogelijke gevecht om de onbetwiste wereldtitel zwaargewicht met Oleksandr Usyk. Tijdens de lancering van zijn aanstaande gevecht tegen MMA-ster Francis Ngannou in Saoedi-Arabië volgende maand, uitte de Gypsy King zijn minachting voor Usyk naar aanleiding van diens omstreden overwinning op Daniel Dubois twee weken geleden in Londen.

"Altijd een afhaker", zei Fury over de rivaal uit Oekraïne. "En dat geldt ook voor Dubois. Ik zou Usyk makkelijk knock-out slaan. Hij haakte af toen Dubois hem raakte met een lage klap. Hij rolde over de grond en piepte als een bange hond. Ik heb ergere dingen in mijn kruis gehad dan hij, en ik ging door zoals een echte vechter zou moeten doen."

Tyson Fury noemt afhaker Oleksandr Usyk een bange hond

Ook noemt Fury, Usyk een bange hond. "Usyk verraste me, want ik dacht dat hij een strijder was. Nu weten we dat hij dat niet is. Ik zou hem niet met een lichaamsstoot stoppen. Ik zou hem met een stoot op de kin knock-out slaan."

"Een bange hond kan niet aan de tafel van de rijke man komen en dezelfde deal verwachten. Ik zal het gevecht doen (waarschijnlijk weer in Saoedi-Arabië) als hij bereid is het onder de juiste voorwaarden aan te gaan.

'Maar wil hij het echt? Of zal hij gewoon weer iemand vinden die met wening geld genoegen neemt, zoals hij tegen Dubois deed? We zullen zien. Als hij geen zin heeft in de Gypsy King, heb ik andere grote projecten in het vooruitzicht." Fury zegt andere gevechten belangrijker te vinden tegen echte mannen zoals hij zegt. Zo vertelde Fury de pers dat hij een gevecht egen UFC kampioen Jon Jones ambieert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws