🎥 Bokswedstrijd Logan Paul vs Dillon Danis loopt compleet uit de hand: 'Diskwalificatie' Nieuws
Nieuws

🎥 Bokswedstrijd Logan Paul vs Dillon Danis loopt compleet uit de hand: 'Diskwalificatie'

🎥 Bokswedstrijd Logan Paul vs Dillon Danis loopt compleet uit de hand: 'Diskwalificatie'

Het langverwachte gevecht tussen Logan Paul en Dillon Danis tijdens het Prime Card-evenement van Misfits Boxing in de AO Arena in Manchester, Engeland eindigde in complete chaos.

Het gevecht eindigde met chaotische scènes, maar Logan Paul werd uitgeroepen tot de winnaar door diskwalificatie. Na het gevecht bespotte Paul Danis en daagde hij Conor McGregor uit voor een MMA-gevecht. Hij beweerde dat McGregor hem in de steek had gelaten. Onderstaande de rondes en uitslagen.

Ronde 1: In de aanloop naar het gevecht hadden Logan Paul en Dillon Danis een verhitte uitwisseling. Paul begon met jabs terwijl Danis zijn verdediging hoog hield. Het gevecht werd meteen vies toen Danis probeerde Paul te overweldigen in een clinch. Echter, de ronde eindigde zonder veel opwinding.

De ronde 10-9 voor Paul.

Ronde 2: Danis begon de tweede ronde met een defensieve houding en praatte voortdurend. Paul hield zijn afstand en bleef op zijn hoede. Hoewel Danis erg spraakzaam was, bleef hij terughoudend om veel stoten te gooien. Paul landde verschillende klappen en bleef de controle behouden.

De ronde 10-9 voor Paul, met een totale score van 20-18 voor Paul.

Ronde 3: Paul ging agressiever te werk in de derde ronde en landde een aantal treffers op Danis. Danis bleef zijn verdediging hoog houden en deed weinig moeite om zelf aan te vallen. Het gevecht vertraagde aanzienlijk en Danis kon geen offense genereren.

De ronde 10-9 voor Paul, met een totale score van 30-27 voor Paul.

Ronde 4: In de vierde ronde leek Danis vastbesloten om meer aan te vallen, maar hij slaagde er nog steeds niet in om significant letsel aan Paul toe te brengen. Paul bleef rustig en beheerst, terwijl Danis voornamelijk zijn verdediging behield. Het gevecht begon saai te worden.

De ronde 10-9 voor Paul, met een totale score van 40-36 voor Paul.

Ronde 5: In de vijfde ronde nam Paul het voortouw en begon agressief aan te vallen. Danis kon geen antwoord vinden op de klappen van Paul en leek vooral bezig te zijn met het vermijden van ernstig letsel. Paul bleef scoren en de ronde eindigde zonder grote gebeurtenissen.

De ronde 10-9 voor Paul, met een totale score van 50-45 voor Paul.

Ronde 6: De laatste ronde bracht Paul met hernieuwde energie. Hij landde een reeks klappen op Danis, maar Danis bleef vooral verdedigen en weglopen. Het gevecht eindigde zonder noemenswaardige gebeurtenissen, maar er was nog een chaotisch einde.

Eindbeslissing: Het gevecht eindigde in een diskwalificatie (DQ) in de zesde ronde, toen Danis een dubbele beenaanval probeerde. Paul bleef op zijn voeten en sloeg Danis op de grond. De scheidsrechter waarschuwde Danis en nam een punt van hem af. De Paul-broers lijken vastbesloten te zijn om door te gaan met hun bokscarrières.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws