Chaos: Broer topbokser deelt kaakstoot uit aan trainer Nieuws
Nieuws

Chaos: Broer topbokser deelt kaakstoot uit aan trainer

Chaos: Broer topbokser deelt kaakstoot uit aan trainer

De bokswedstrijd van Michael Zerafa tegen Tommy Browne in Sydney Australië vandaag nam al snel een chaotische wending toen Browne zich na slechts één ronde terugtrok vanwege een bicepsblessure. De boel escaleerde toen Zerafa's broer ook nog eens de trainer van Browne en kaakstoot gaf.

Zerafa domineerde zoals verwacht in de openingsronde en werd als winnaar uitgeroepen via een technische knock-out (TKO).

Incident met Zerafa’s broer zorgt voor opschudding

Maar de situatie werd nog chaotischer toen Zerafa's broer een klap uitdeelde aan de trainer van Tommy Browne, terwijl deze woorden wisselde met de winnende bokser. Zerafa schreeuwde “je hebt opgegeven” en verklaarde daarna: “Ik zat nog in de eerste versnelling. Nikita, ik kom eraan!”

Analisten en experts reageren op het incident

Tijdens de live-uitzending riep analist Peter Badel op om Zerafa's broer levenslang de toegang tot de ring te ontzeggen vanwege het incident. “Ik denk niet dat zijn broer ooit nog betrokken zou moeten zijn bij boksen. Dat was schandalig,” zei Badel.

De Amerikaanse bokslegende Shawn Porter voegde eraan toe dat hij wil dat het incident voor de rechter komt. “Dat is onaanvaardbaar. Als Michael weet dat zijn broer daartoe in staat is... dan hoort hij niet in zijn hoek te staan,” aldus Porter.

Zerafa’s broer werd uiteindelijk uit de zaal geëscorteerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws