Chaos! Sterkste man Eddie Hall pikt klap niet op Face-Off MMA-wedstrijd Nieuws
Nieuws

Chaos! Sterkste man Eddie Hall pikt klap niet op Face-Off MMA-wedstrijd

Chaos! Sterkste man Eddie Hall pikt klap niet op Face-Off MMA-wedstrijd

De voormalig sterkste man ter wereld, Eddie Hall, maakt dit deze vrijdag 7 juni in The King Georges Hall in Blackburn zijn MMA-debuut, maar met een wel heel bijzondere twist. En dat beloofd wat de face off liep alvast flink uit de hand wat een voorteken is dat Hall niet met zich laat spelen. Na een klap op zijn wang gooide hij zijn twee rivalen een paar meter achteruit.

In plaats van het op te nemen tegen één zwaargewicht tegenstander, zal de krachtpatser het opnemen tegen twee influencers met een gezamenlijk lichaamsgewicht dat lager is dan dat van hem. De Neffati Brothers, Jamel en Jamil, hebben eerder al gevochten in een bizarre 2v2 gevecht in Polen, waar ze allebei hun opponenten knock-out sloegen.

Maar nu staan ze voor een geheel andere uitdaging tegenover de massieve 163kg wegende reus, die tevens één van de meest bekende deadlifters ter wereld is. En gisteren, tijdens hun laatste persconferentie voor het gevecht op vrijdagavond, stonden de broers face-to-face met 'The Beast'.

Eddie Hall gooit 'beveiliger' omver tijdens face-off met Neffati Brothers voor 2v1 'freak fight'

De legendarische krachtpatser, uitgeroepen tot 'sterkste man ter wereld' in 2017, verscheen gisteren in Blackburn's King George's Hall voor zijn eerste face-off met het social media duo. Het tweetal bestookte hem genadeloos met spot, terwijl hij op zijn beurt scherpe opmerkingen teruggaf.

Tijdens de persconferentie werden ook andere 'freak fights' gepromoot. Zo is er een tag team-wedstrijd tussen twee koppels en een gevecht met voormalig UFC- en Cage Warriors-ster Chris Fishgold, waarbij de discipline per ronde wisselt van boksen naar K1 naar MMA.

Extra beveiliging helpt niet

Het evenement omvat eveneens een gevecht tussen een Ed Sheeran-lookalike en een Stormzy-lookalike, en een confrontatie tussen dwergvechters Salim Chiboub en Miniachersik. Na een wilde scène betrad het hoofdevent-team het podium voor het gevecht waar iedereen op had gewacht.

Hall, met zijn 1 meter 88 lengte, torende zelfs boven de extra beveiliging uit. Tijdens de met krachttermen doorspekte persconferentie dreigde hij één van de broers als wapen tegen de ander te gebruiken. En toen de gemoederen te hoog opliepen, moesten de teams uit elkaar worden gehaald.

Een bizar MMA-debuut voor 'The Beast'

Eddie Hall staat voor een unieke en onconventionele MMA-debuut. Terwijl de meeste vechters maandenlang trainen en zich voorbereiden op één tegenstander, zal Hall het op moeten nemen tegen twee lichtgewicht broers die bekendheid verworven op sociale media.

De vraag is of Halls brute kracht genoeg zal zijn om de Neffati Brothers te overweldigen. Of zullen de broers juist gebruik maken van hun snelheid en behendigheid om Hall uit te putten?

Eén ding is zeker: dit gevecht belooft spektakel te worden, ongeacht de uitkomst. Of het nu puur entertainment of legitieme sport is, de bizarre clash tussen Hall en de Neffati Brothers zal ongetwijfeld veel aandacht trekken.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws