Echte Hulk! Sterkste man Eddie Hall klaar voor MMA-debuut Nieuws
Nieuws

Echte Hulk! Sterkste man Eddie Hall klaar voor MMA-debuut

Echte Hulk! Sterkste man Eddie Hall klaar voor MMA-debuut

Voormalig sterkste man ter wereld, Eddie Hall, heeft een ongelooflijke lichaamstransformatie ondergaan ter voorbereiding op zijn bizarre MMA-debuut. Hall zal het in een 2 tegen 1-gevecht opnemen tegen twee broers en deelt zijn trainingsregime en de zeven stappen die hem naar zijn fysieke top hebben gebracht.

Eddie Hall ziet er strak en in topvorm uit na maandenlang keihard trainen. De 36-jarige Hall deelt op social media foto's van zijn gespierde lichaam en poseert trots voor de camera. De voormalig World's Strongest Man (2017) pronkt met indrukwekkende buikspieren en is flink wat kilo's kwijtgeraakt om klaar te zijn voor zijn MMA-avontuur.

De zeven geheimen van Hall

Hall onthult de zeven stappen die cruciaal zijn geweest voor zijn transformatie en zegt zich nog nooit zo goed te hebben gevoeld. Op Instagram schrijft hij: "165kg / 360lbs, nooit heb ik me zo goed gevoeld." Vervolgens deelt hij zijn geheim wapen voor zijn topconditie:

  • Minstens 10 liter water per dag drinken
  • Voldoende vlees, eieren en groenten eten
  • Gefermenteerde voeding zoals kwark consumeren
  • Supplementen gebruiken
  • Minstens negen uur per nacht slapen
  • Twee keer per dag trainen
  • Tijd doorbrengen met familie (mentaal herstel)

Hall vs. de Neffati Brothers

Hall maakt op 7 juni in Blackburn zijn bizarre MMA-debuut. Hij neemt het op tegen de broers Jamil en Jamel Neffati. De broers zijn allebei ongeveer 1,60 meter lang en wegen slechts 65 kilo per persoon. Hall weegt dus mogelijk meer dan beide broers samen!

Uniek 2 tegen 1 gevecht

Hall zal het duo tegelijk te lijf gaan in de octagon tijdens een evenement georganiseerd door de World Freak Fight League. Het gevecht bestaat uit drie rondes, hoewel de duur van de rondes nog niet bekend is gemaakt.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws