Concurrenten opgelet! K-1 Kickboksen zet aanval in Nieuws
Nieuws

Concurrenten opgelet! K-1 Kickboksen zet aanval in

Concurrenten opgelet! K-1 Kickboksen zet aanval in

K-1 de legendarische kickboksorganisatie met een rijke historie kondigt vandaag een grootschalig debuut op het wereldtoneel aan vanaf 2024. In lijn met deze ambitieuze plannen breidt K-1 hun activiteiten wereldwijd uit en zoekt ze gedreven talent om zich bij hun team te voegen.

"We zijn erg verheugd om onze volgende fase in te gaan en K-1 naar een globaal publiek te brengen", aldus K-1. "We streven ernaar om de beste kickboksorganisatie ter wereld te worden en we geloven dat dit team de sleutel is tot ons succes."

K-1 biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden voor zowel ervaren professionals als enthousiaste beginners in de vechtsportindustrie. Van PR- en merchandise-verkoop tot het runnen van een K-1 sportschool of het managen van K-1 atleten, er zijn tal van kansen om deel te worden van de groeiende K-1 familie.

Over K-1

K-1 is een Japanse kickboksorganisatie opgericht in 1993. De organisatie staat bekend om zijn unieke regelset en zijn focus op krachtige knock-outs. K-1 heeft een aantal van de grootste legendes in de vechtsportgeschiedenis voortgebracht, waaronder Ernesto Hoost, Peter Aerts en Badr Hari.

"We zijn op zoek naar gemotiveerde en gedreven mensen die onze passie voor kickboksen delen en die willen bijdragen aan onze missie om de wereld te veroveren", aldus K-1. "Of je nu een doorgewinterde vechtsportkenner bent of net begint aan je carrière, we hebben een plek voor jou in ons team."

K-1 is ervan overtuigd dat hun unieke bedrijfscultuur en hun toewijding aan het ontwikkelen van talent hen onderscheiden van andere organisaties in de vechtsportindustrie. "We bieden onze medewerkers een dynamische en uitdagende werkomgeving waar ze kunnen leren, groeien en deel kunnen uitmaken van iets groots".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws