Conor McGregor annuleert UFC-comeback: 'President' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor annuleert UFC-comeback: 'President'

Conor McGregor annuleert UFC-comeback: 'President'

Conor McGregor de voormalige UFC-kampioen heeft besloten zijn langverwachte UFC comeback te annuleren. Om zich in plaats daarvan kandidaat te stellen voor het presidentschap van Ierland in 2025. McGregor gefrustreerd door de huidige leiders van zijn land. En is vastberaden om de politieke arena te betreden en verandering te brengen. Hij wil de macht teruggeven aan de werkende klasse en de heersende elite ter verantwoording roepen.

Volgens Conor McGregor is het tijd dat de werkende mensen van Ierland hun stem terugkrijgen. Op sociale media liet McGregor weten dat hij de Dáil het Ierse parlement zou kunnen bijeenroepen en zelfs ontbinden als dat nodig is. Hij verklaarde “Als president heb ik de macht om de Dáil bijeen te roepen en te ontbinden. Zoals ik al eerder zei, zou ik alle antwoorden geven die de mensen van Ierland zoeken van deze dieven van de werkende man, deze verstorers van het gezin en destructoren van kleine bedrijven.”

McGregor’s politieke plannen zijn gericht op het beëindigen van wat hij beschouwt als de corruptie en inefficiëntie binnen de Ierse regering. Hij is niet van plan om de status quo te handhaven. Hij wil juist ingrijpende veranderingen doorvoeren desnoods door het parlement volledig te ontbinden. Zijn ambities zijn hoog: “De mensen van Ierland verdienen de antwoorden die ze zoeken. Punt uit. Dit zou mijn macht zijn als president.”

UFC-comeback nu van de baan

Met deze nieuwe politieke ambities komt er een einde aan McGregor's steeds uitgestelde UFC-comeback. De 36-jarige vechter heeft al meer dan drie jaar niet meer in de vechtkooi gestaan. Nadat hij eerder zijn geplande terugkeer op UFC 303 moest annuleren vanwege een gebroken teen. UFC baas Dana White heeft verklaard dat hij op dit moment niet eens nadenkt over McGregor's terugkeer. Wat een ongemakkelijke situatie creëert voor McGregor’s beoogde tegenstander Michael Chandler.

Chandler heeft zich nog niet publiekelijk uitgesproken over McGregor’s onverwachte stap in de politiek. Voor nu lijkt het erop dat de focus van McGregor volledig is verschoven naar zijn politieke carrière en dat zijn dagen als professionele vechter wellicht achter hem liggen.

De verkiezingen van 2025 worden cruciaal voor Ierland

Met de aankondiging van zijn kandidatuur voor het presidentschap van Ierland wil McGregor een actieve rol spelen in de politieke toekomst van het land. Hij benadrukt dat Ierland een president nodig heeft die volledig in dienst staat van het volk. En hij ziet zichzelf als de enige logische keuze. "Ierland heeft een actieve president nodig, volledig in dienst van het Ierse volk. Dat ben ik. Ik ben de enige logische keuze. 2025 komt eraan..."

De Ierse bevolking kijkt nu gespannen uit naar de komende verkiezingen, waarin McGregor een opvallende en misschien zelfs transformerende rol zou kunnen spelen.

36 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws