'Orale seks!' UFC-ster McGregor beschuldigd van verkrachten vrouw tijdens NBA Finale Nieuws
Nieuws

'Orale seks!' UFC-ster McGregor beschuldigd van verkrachten vrouw tijdens NBA Finale

'Orale seks!' UFC-ster McGregor beschuldigd van verkrachten vrouw tijdens NBA Finale

Conor McGregor wordt beschuldigd van verkrachting van een vrouw tijdens Game 4 van de NBA Finals eerder deze maand op 9 juni. De Ier ontkent echter alles.

De UFC-ster McGregor ontkent de beschuldigingen van verkrachtingen. Volgens de beschuldigingen zou McGregor de vrouw hebben aangevallen in een herentoilet van het Kaseya Center in Florida, nadat hij deelnam aan een NBA-wedstrijd en betrokken was bij het entertainment tijdens de halftime show.

De advocaat van de vrouw beweert dat NBA- en Heat-beveiliging haar en haar vriend van elkaar hebben gescheiden en haar naar het toilet hebben geduwd waar McGregor al was. TMZ bracht vandaag het nieuws naar buiten.

Slachtoffer meldt verkrachting door McGregor aan de autoriteiten na ontsnapping

Volgens de aanklacht wist de vrouw McGregor van zich af te krijgen door hem te vertellen dat ze moest plassen. Maar McGregor zou haar vervolgens hebben gedwongen tot orale seks. Daarna zou McGregor haar seksueel hebben aangevallen, haar vastgehouden en geprobeerd hebben haar te sodomiseren.

De vrouw wist te ontsnappen en heeft het incident gemeld bij de lokale autoriteiten. Haar advocaat stuurt brieven naar McGregor, de NBA en de Miami Heat waarin schikkingen worden geëist. McGregor en zijn vertegenwoordigers ontkennen de beschuldigingen en stellen dat ze vals zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws