Conor McGregor haalt uit naar vechtersbazen: 'Kom maar op' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor haalt uit naar vechtersbazen: 'Kom maar op'

Conor McGregor haalt uit naar vechtersbazen: 'Kom maar op'

Conor McGregor heeft een duidelijke boodschap voor andere vechtsportorganisaties: "Probeer ons maar bij te houden!" Dit kwam na de aankondiging van een samenwerking tussen BKFC en DAZN, wat grote veranderingen belooft voor de vechtsportwereld.

Bare-knuckle boksen vechten zonder handschoenen dus wordt steeds populairder. Dat is voor een groot deel te danken aan de Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). Deze organisatie combineert ervaren vechters met jong talent dat zich in de kijker wil vechten. En jawel, Conor McGregor hoort nu ook bij die BKFC-familie. De Ierse vechter staat erom bekend dat hij graag grenzen verlegt, en deze deal laat dat opnieuw zien.

McGregor’s volgende stap met DAZN

McGregor is niet iemand die genoegen neemt met de status quo. De nieuwe samenwerking tussen BKFC en DAZN, een streamingplatform dat veel grote sportevenementen uitzendt, is volgens hem precies wat de sport nodig heeft. Ze gaan een aantal van hun grootste shows op DAZN uitzenden, en dat betekent nog meer zichtbaarheid voor BKFC.

In een interview was McGregor zichtbaar enthousiast:

“We hebben net een deal gesloten met DAZN, de grootste speler op het gebied van sportstreaming. Dit is precies waar we naartoe willen met BKFC. We zijn de snelst groeiende organisatie ter wereld en we hebben nu de beste mensen in huis! Andere promoties moeten maar zien of ze ons kunnen bijhouden, want we zijn hard op weg om iedereen achter ons te laten.”

McGregor’s avonturen buiten de UFC

Natuurlijk willen veel fans weten wanneer McGregor weer in de UFC-kooi stapt. Maar voorlopig richt hij zijn energie vooral op alles wat daarbuiten gebeurt. En met deze DAZN-deal lijkt het erop dat hij opnieuw een gouden zet heeft gedaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws