Conor McGregor onthult tegenstander Bare Knuckle gevecht: '100% zeker' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor onthult tegenstander Bare Knuckle gevecht: '100% zeker'

Conor McGregor onthult tegenstander Bare Knuckle gevecht: '100% zeker'

Conor McGregor de Ierse MMA-superster heeft aangekondigd dat hij binnenkort zal deelnemen aan een Bare Knuckle gevecht. Volgens McGregor is het gevecht al zeker en zal hij het opnemen tegen Jeremy Stephens. Een tegenstander die volgens hem "niet veel voorstelt."

Hoewel Conor McGregor zijn comeback in de UFC nog moet maken heeft hij zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur in de wereld van het Bare Knuckle boksen. De Ier, die al geruime tijd aan de zijlijn staat na een ernstige scheenbeenbreuk. Is inmiddels hersteld en klaar om weer in de ring te stappen. McGregor heeft zijn interesse in Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) vergroot door mede-eigenaar te worden van deze Amerikaanse blote vuist boksorganisatie.

McGregor gebruikt zijn Invloed om BKFC te promoten

McGregor, altijd in de spotlight, heeft de gelegenheid aangegrepen om het volgende grote BKFC-evenement te promoten, dat dit weekend plaatsvindt. In een recente verklaring vertelde hij enthousiast over het aanstaande evenement in Salt Lake City, Utah, waar de damesvlieggewichttitel op het spel staat.

"We zijn deze vrijdag live vanuit Salt Lake City, Utah met de damesvlieggewichttitel op het spel, aangezien onze dominante wereldkampioen Christine Ferea haar titel wil verdedigen tegen de explosieve opkomende Jade Masson Wong!", aldus McGregor. De Ier kon zijn opwinding nauwelijks bedwingen terwijl hij sprak over de kracht en intensiteit van de aankomende wedstrijden.

McGregor tease zijn eigen deelname aan BKFC

Naast zijn promotie-inspanningen, suggereerde McGregor terloops dat hij zelf snel een gevecht zou aangaan in BKFC. Hij noemde specifiek Jeremy Stephens als zijn volgende tegenstander, en bagatelliseerde Stephens' vaardigheden. "Ik en wie de fuck is die gast is een spannend gevecht op blote vuisten, 100%!" zei McGregor, verwijzend naar Stephens op een minachtende manier.

De terugkeer van McGregor naar het strijdtoneel, zij het niet in de UFC, maar in BKFC, heeft de aandacht van de vechtsportgemeenschap opnieuw op hem gericht. De Ier staat bekend om zijn bravoure en uitgesproken meningen, en fans kunnen niet wachten om te zien of hij zijn woorden in daden kan omzetten in deze nieuwe, meedogenloze arena.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws