Conor McGregor reageert verbluft na 13 seconden knockout bij BKFC 66 Nieuws
Nieuws

Conor McGregor reageert verbluft na 13 seconden knockout bij BKFC 66

Conor McGregor reageert verbluft na 13 seconden knockout bij BKFC 66

Julio Perez heeft bij BKFC 66 in Florida iets gedaan wat nog lang zal worden besproken. Binnen 13 seconden sloeg hij zijn tegenstander, Devonte Jeffery, knock-out. Stel je voor: je knippert even met je ogen, en bam, het gevecht is al voorbij. Perez plaatste een paar rake stoten en voordat iemand het echt doorhad lag Jeffery al plat op de grond. Hij probeerde nog op te staan maar de scheidsrechter had genoeg gezien en stopte het gevecht meteen.

Het duurde niet lang voordat Conor McGregor de mede-eigenaar van BKFC op de hoogte werd gebracht van wat er was gebeurd. Een gevecht dat zo snel eindigt blijft niet onopgemerkt vooral niet door iemand zoals McGregor. Hij ging meteen naar social media om Perez een shout-out te geven. Hij was duidelijk onder de indruk van hoe snel en clean de knockout was.

McGregor kan niet stil blijven na Perez' bliksem knockout

McGregor weet als geen ander wat het is om binnen 13 seconden een gevecht te beslissen. In 2015 sloeg hij UFC-legende José Aldo knock-out in precies dezelfde tijd. Die knockout staat nog steeds in de boeken als de snelste finish ooit in een UFC-titelgevecht, en Perez’ prestatie riep bij veel mensen herinneringen op aan dat iconische moment.

Een prestatie die doet denken aan McGregor's legendarische finish

Het mooie aan deze situatie? McGregor herkende direct de gelijkenissen met zijn eigen 13-seconden overwinning. Perez zette zijn tegenstander op vergelijkbare wijze neer: snel, hard en zonder ruimte voor twijfel. Het was geen gelukstreffer, maar het resultaat van precies geplaatste stoten. Voor McGregor was het dan ook logisch om Perez te prijzen voor zijn prestatie.

Voor Perez betekent dit niet alleen een indrukwekkende overwinning, maar ook erkenning van een van de grootste vechters ooit. Het geeft zijn carrière een flinke duw in de rug en het lijkt erop dat zijn naam nu stevig op de kaart staat in de vechtsportwereld. Dit moment zal hij niet snel vergeten, net als de fans die getuige waren van deze bliksemsnelle knockout.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws