Conor McGregor uit zijn plaat om Bare Knuckle gevecht zakenpartner Nieuws
Nieuws

Conor McGregor uit zijn plaat om Bare Knuckle gevecht zakenpartner

Conor McGregor uit zijn plaat om Bare Knuckle gevecht zakenpartner

Op 12 oktober gaat het los in de Marbella Arena in Spanje tijdens BKFC 67, waar een bijzondere amateurwedstrijd op het programma staat. Twee grote namen uit de MMA Influencer scene, Ben Davis en Oscar Willis, gaan elkaar voor het eerst te lijf in een gevecht met blote vuisten.

Deze opmerkelijke match-up zorgt nu al voor veel aandacht, mede door de opvallende persoonlijkheden van beide vechters. Willis kan rekenen op de steun van McGregor die een van zijn beste vrienden en zakenpartner is.

Ben Davis zorgt voor humor tijdens staredown, UFC-ster Conor McGregor lacht mee

Tijdens de staredown zorgde Ben Davis voor een komisch moment door maar liefst drie onderbroeken aan te trekken, wat zelfs de UFC-ster Conor McGregor aan het lachen maakte. McGregor, die mede-eigenaar is van BKFC, kon de humor wel waarderen. Davis is vooral bekend als commentator voor DAZN en Misfits Boxing, maar heeft zich de laatste tijd ook in verschillende vechtsporten gewaagd. Hij verloor in mei 2023 een worstelwedstrijd van Brad Boulton en verloor later van Gabriel Silva, de zoon van Anderson Silva, in een bokswedstrijd op Misfits 9. Toch boekte Davis in Karate Combat zijn eerste winst met een unanieme beslissing.

"Dit is met afstand het gekste wat ik ooit heb gedaan", zei Davis in een interview met Vechtsport Info. "De kans dat ik knock-out ga is groot, maar fuck it, we gaan ervoor. Ik wil zoveel mogelijk vechtsport disciplines ervaren, en ik heb al veel kunnen afvinken. Nu blote vuisten, en wie weet volgt er nog een MMA-debuut."

Oscar Willis ziet in Davis de perfecte tegenstander voor zijn blote vuistdebuut

Oscar Willis, bekend als het gezicht van The Mac Life en zakenpartner van McGregor, maakt in BKFC 67 zijn debuut in het vechten met blote vuisten. Willis heeft al ervaring in MMA en won zijn eerste wedstrijd bij Tuff-N-Uff in 2022. Dit wordt zijn eerste gevecht sinds dat debuut, en de keuze om tegen Davis te vechten voelde voor hem logisch.

"BKFC was de juiste promotie, Bane (Davis) de juiste tegenstander en een arena in Spanje voelde als de perfecte locatie," vertelde Willis. "Hoewel we goed met elkaar overweg kunnen, is alles geoorloofd in liefde en oorlog — en ik breng ze allebei mee voor Ben."

BKFC 67: strijd om de vacante lichtgewichttitel

Het hoofdprogramma van BKFC 67 wordt afgesloten met een titelgevecht om de vacante lichtgewichttitel tussen Franco Tenaglia en Tony Soto. Hoewel de amateurwedstrijd tussen Davis en Willis veel aandacht trekt, belooft dit gevecht een knaller te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws