Conor McGregor vecht 100% in bare-knuckle en gaat meer verdienen dan ooit Nieuws
Nieuws

Conor McGregor vecht 100% in bare-knuckle en gaat meer verdienen dan ooit

Conor McGregor vecht 100% in bare-knuckle en gaat meer verdienen dan ooit

David Feldman, de president van Bare Knuckle FC BKFC is er zeker van: we gaan Conor McGregor binnenkort in de bare-knuckle ring zien. Na gesprekken met de Ierse UFC-ster is Feldman ervan overtuigd dat het niet lang meer duurt voordat McGregor een bare-knuckle gevecht aangaat.

McGregor is nog altijd bezig met plannen voor zijn comeback in de UFC drie jaar nadat hij voor het laatst in de Octagon stond. In zijn laatste gevecht brak hij zijn been in het gevecht tegen Dustin Poirier tijdens UFC 264. Sindsdien is hij niet meer teruggekeerd in de kooi.

McGregor’s UFC-terugkeer blijft vaag

McGregor zou eigenlijk vechten tegen Michael Chandler op UFC 303, maar door zijn blessure haakte hij af. Chandler werd vervolgens opnieuw geboekt voor een gevecht tegen Charles Oliveira op UFC 309. Terwijl de vraag blijft wanneer McGregor zelf weer in actie komt.

Ondertussen blijft McGregor zeker niet stilzitten. Hij is druk met verschillende zakelijke projecten buiten de vechtwereld. Een daarvan is BKFC, want McGregor heeft recent een aandeel in deze organisatie gekocht.

conor mcgregor

Sindsdien is de band tussen McGregor en Feldman alleen maar sterker geworden. En volgens Feldman zijn we nu dichter dan ooit bij een gevecht van McGregor in de bare-knuckle ring.

Feldman zegt dat Conor McGregor 100% zal vechten in BKFC

In een interview met MMA Fighting vertelde Feldman dat hij recent met McGregor heeft gesproken over een mogelijke bare-knuckle match. En de gesprekken gingen de goede kant op.

"Als hij niet de beste verkoper ter wereld is, dan geloof ik hem echt," zei Feldman over McGregor. "De gesprekken waren duidelijk: ‘Ik ga hier vechten,’ zei hij. Dus ik vroeg: ‘Waarom zou je niet hier vechten? Je hebt aandelen in het bedrijf, en als je hier vecht, verdien je waarschijnlijk meer geld dan waar dan ook.’ Dus ja, ik geloof echt dat hij hier gaat vechten, voor 100%."

McGregor gaf zelf aan dat hij een bare-knuckle gevecht overweegt zodra zijn huidige UFC-contract afloopt. Volgens hem heeft hij nog twee gevechten te gaan onder zijn UFC-deal.

Mogelijke tegenstander: Mike Perry of een andere topnaam

Er wordt volop gespeculeerd over wie McGregor’s tegenstander zou kunnen zijn in de bare-knuckle ring. Eén naam die steeds naar voren komt, is Mike Perry, een vechter die bekendstaat om zijn harde stijl en grote mond. Wie het ook wordt, Feldman is klaar voor de show. Hij gelooft dat McGregor net zo’n spectaculaire performance zal neerzetten in de bare-knuckle ring als hij altijd deed in de Octagon.

Het gevecht zou niet alleen een enorme publiekstrekker worden, maar het zou McGregor ook flink wat geld opleveren. Feldman denkt zelfs dat het financieel zijn grootste gevecht ooit zou kunnen worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws