Conor McGregor is klaar met vechten: 'kan niet terugkeren' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor is klaar met vechten: 'kan niet terugkeren'

Conor McGregor is klaar met vechten: 'kan niet terugkeren'

MMA-legende Ken Shamrock heeft in een interview laten doorschemeren dat we het laatste van Conor McGregor in de UFC hebben gezien. McGregor, ooit dé ster van de MMA-wereld, heeft sinds 2021 niet meer gevochten.

Dana White, de grote baas van de UFC, zegt dat er dit jaar ook niks gepland staat voor de Ierse vechter. Shamrock denkt dat McGregor klaar is, en hij heeft daar zo zijn redenen voor.

Te veel luxe om nog te vechten?

Het probleem, volgens Shamrock, zit niet in McGregor's kunnen. Iedereen weet dat McGregor nog steeds een beest in de ring kan zijn. Maar het echte probleem? Zijn leven is te luxe geworden. McGregor heeft miljoenen op de bank, vliegt rond in privéjets en spendeert zijn dagen op boten en met jet ski's. "Hoe moet je nog serieus trainen als je al alles hebt wat je ooit wilde?" vraagt Shamrock zich af.

En eerlijk, het klinkt logisch. Als je zoveel hebt bereikt en zoveel geld hebt verdiend, is het dan nog wel nodig om jezelf kapot te maken in de gym? Volgens Shamrock is dat de grote vraag waar McGregor mee worstelt. Hij heeft simpelweg geen drijfveer meer om de oude discipline op te pakken en terug te keren naar de harde trainingen.

De nieuwe generatie vechters staat klaar

De MMA-wereld draait natuurlijk niet alleen om McGregor. Terwijl hij aan het genieten is van zijn rijkdom, staan er nieuwe vechters klaar om de spotlight te pakken. Shamrock is van mening dat de sport is veranderd en dat jonge talenten nu de kans hebben om de nieuwe sterren van de UFC te worden.

En eerlijk? De vechters van nu beginnen al op jonge leeftijd met trainen, terwijl McGregor pas veel later in de sport kwam. De nieuwe generatie is hongerig, en de sport is harder en sneller geworden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws