Conor McGregor’s Bare Knuckle BKFC: Nederland volgende stop? Nieuws
Nieuws

Conor McGregor’s Bare Knuckle BKFC: Nederland volgende stop?

Conor McGregor’s Bare Knuckle BKFC: Nederland volgende stop?

De Bare Knuckle Fighting Championship BKFC de blote vuist vechtorganisatie onder leiding van UFC ster Conor McGregor en David Feldman, zet voet aan de grond in Italië. Dit is mogelijk gemaakt door een nieuwe samenwerking met Icon Holding, die al actief is in het land met Super Bia management en de belangen van vechters beheert.

Deze samenwerking zal Icon Holding exclusieve rechten geven om BKFC-evenementen te organiseren in Italië, Zwitserland, Oostenrijk en Malta. De eerste aankondigingen van grote evenementen worden binnenkort verwacht.

Nederlandse fans zien het Bare Knuckle wel zitten

Of Nederland ook zal volgen is niet bekend. In het verleden heeft BKFC gepoogd een event te organiseren in Ahoy. Dit kwam echter niet van de grond doordat de Vechtsportautoriteit hier een stokje voor stak. Fans van extreme vechtsporten in ons land zien de brute vorm van boksen graag in ons land floreren.

Eerste BKFC-evenement in Italië? Florence mogelijk de gaststad

Hoewel exacte data nog niet bekend zijn, suggereren geruchten dat het eerste BKFC-evenement in Italië zal plaatsvinden in Florence. Er is veel enthousiasme om historische locaties te gebruiken, wat voor een unieke en indrukwekkende sfeer zal zorgen. Fans kunnen zich dus opmaken voor een knallende start in Italië.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws