Nieuws

Dave Roelvink vecht tegen Melvin Manhoef in december: 'Niet zien aankomen'

Het wordt een gevecht dat niemand had zien aankomen: op 22 december staat Dave Roelvink tegenover de beruchte vechtsportlegende Melvin Manhoef in de ring tijdens Boxing Influencers. Dit event, waar influencers en bekende vechters het tegen elkaar opnemen, belooft een bijzondere clash te worden.

Voor Dave Roelvink is het niet de eerste keer dat hij zich in de boksring waagt. Hij stond al eens eerder in de ring, in maart 2020 tijdens een eerdere editie van Boxing Influencers. Maar deze keer krijgt hij een veel zwaardere tegenstander: Melvin Manhoef, een legende in zowel kickboksen als MMA, die zelf ook een van de organisatoren van het evenement is. Voor Roelvink is dit gevecht dan ook een flinke stap omhoog.

Dave Roelvink tegen Melvin Manhoef: twee werelden botsen

Dave Roelvink, vooral bekend van zijn carrière op televisie en social media, neemt het nu op tegen een vechter met decennia aan ervaring. Melvin Manhoef heeft naam gemaakt door zijn brute kracht en explosieve knock-outs in kickboksen en MMA. Hij heeft de reputatie van een echte zwaargewicht, iemand die niet terugdeinst voor een gevecht. Voor Roelvink wordt het een uitdaging om te bewijzen dat hij meer is dan alleen een influencer.

Dit gevecht brengt twee compleet verschillende werelden bij elkaar: de wereld van social media en entertainment tegenover de harde realiteit van vechtsport. Het zal voor Roelvink niet alleen gaan om zijn fysieke kracht, maar ook om zijn mentale uithoudingsvermogen.

Andere grote namen op Boxing Influencers

Naast het spectaculaire gevecht tussen Roelvink en Manhoef, heeft Boxing Influencers een bomvolle line-up van spannende gevechten. Een van de meest opvallende partijen is die tussen Andy Ristie en Jason Wilnis, twee grote namen uit de kickbokswereld die het tegen elkaar opnemen. Ristie, een voormalig Glory Kickboxing-ster, staat bekend om zijn gevaarlijke stoten, terwijl Wilnis een geduchte tegenstander blijft.

Daarnaast maakt Geraldo Holzken, de zoon van kickbokslegende Nieky Holzken, zijn professionele boksdebuut. Geraldo heeft grote schoenen te vullen, maar is vastberaden om zijn naam in de bokswereld te vestigen.

Ook andere influencers en atleten staan te popelen om de ring te betreden, waaronder Sem van Dijk, Boer Ayoub, en Gigi Adam. Boxing Influencers belooft een avond te worden vol entertainment en onverwachte gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws