Nieuws

Voor deze kickbokser is iedereen bang: Niet Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven staat bekend als de beste kickbokser ter wereld maar daar zullen veel fans het niet mee eens zijn. Vooral in Azië vechten atleten die gezien worden als de top van de sport. Superlek Kiatmoo9 is daar een voorbeeld van die uitkomt voor ONE Championship.

Als je in de kickbokswereld zit, weet je dat er altijd wel een paar vechters zijn die indruk maken. Maar dan heb je Superlek Kiatmoo9, en hij doet meer dan dat. Zodra hij de ring in stapt, voel je het: zijn tegenstanders weten dat ze een zware tijd tegemoet gaan. Superlek is namelijk niet zomaar een vechter, hij is een tweevoudig kampioen in ONE Championship. En laten we eerlijk zijn, die titel heeft hij meer dan verdiend met de waanzinnige gevechten die hij heeft geleverd.

Superlek verslaat Rodtang in een onvergetelijk gevecht

Het gevecht tussen Superlek en Rodtang is er eentje die je niet snel vergeet. Iedereen kent Rodtang als een absolute machine in de ring. Hij gaat vol gas, stopt niet en incasseert klappen alsof het niks is. Toch wist Superlek hem op briljante wijze te slim af te zijn. In plaats van mee te gaan in Rodtang’s storm, bleef hij rustig en controleerde hij het tempo. Het was een bloedstollende wedstrijd waarbij de spanning te snijden was. Superlek liet zien dat hij niet alleen kracht, maar ook een ongelooflijke techniek heeft. Dit gevecht gaf hem een legendarische status, en fans blijven er maar over praten.

De uitputtingsslag tegen Takeru

Superlek is niet alleen goed in korte, snelle knock-outs. Dat bewees hij in zijn slopende strijd met de Japanse legende Takeru Segawa. Dit was geen gevecht dat in een paar minuten voorbij was. Nee, beide vechters gingen tot het uiterste, en elke slag en trap telde. Superlek bleef kalm onder druk, iets wat je niet van elke vechter kunt zeggen. Hij wist precies wanneer hij moest toeslaan en wist zo de overwinning binnen te slepen. Dit was geen makkelijke wedstrijd, maar juist daarom maakte het Superlek nog meer bewonderd. Hij bewees dat hij niet alleen fysiek, maar ook mentaal ontzettend sterk is.

49 Seconden: Jonathan Haggerty op de grond

En dan was er nog dat gevecht tegen Jonathan Haggerty. Veel mensen dachten dat dit een lange strijd zou worden. Maar Superlek dacht daar anders over. Binnen 49 seconden, BAM, lag Haggerty op de grond. Eén goed getimede trap en het was gedaan. Je knipperde met je ogen en het gevecht was voorbij. Dit is precies waarom zoveel vechters schrikken van Superlek. Hij kan elk moment toeslaan en als je niet oplet, ben je weg voordat je het doorhebt. Deze KO was het bewijs dat Superlek niet alleen een tactische vechter is, maar ook explosief als geen ander.

Superlek's Dominantie: Een nieuwe legende is geboren

Met al deze overwinningen heeft Superlek zichzelf stevig op de kaart gezet als een tweevoudig kampioen. Niet alleen in Muay Thai, maar ook in kickboksen en in verschillende gewichtsklassen. Zijn veelzijdigheid is ongelofelijk, en dat maakt hem des te gevaarlijker voor elke tegenstander die het tegen hem opneemt. Superlek is niet alleen een kampioen, hij is een fenomeen. Tegenstanders weten dat wanneer ze tegenover hem staan, ze in de problemen zitten. En eerlijk gezegd, wie zou er niet bang zijn voor iemand die binnen 49 seconden een gevecht kan beëindigen?Iedereen Is Bang Voor Deze Kickbokser

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws