Nieuws

Badr Hari fans hopen vurig op comeback: 'Nieuwe trainingsbeelden'

Badr Hari stapte de ring in voor het beslissende gevecht van zijn trilogie tegen Alistair Overeem tijdens GLORY COLLISION 4. Dit was het moment waar iedereen op zat te wachten een eind aan hun lange rivaliteit.

Maar helaas, het liep niet zoals hij had gehoopt. Overeem kwam als winnaar uit de strijd en dat voelde als een flinke teleurstelling voor alle fans van Badr Hari.

Overeem wint, maar dan volgt er een schokkend dopingnieuws

Terwijl Overeem de overwinning vierde, sloeg het nieuws in als een bom: hij was positief getest op doping. Dit zette zijn overwinning meteen in een ander daglicht. Plotseling werd de vraag gesteld of hij die overwinning wel echt verdiende. Voor de fans van Badr was het een vreemde wending, en de roep om gerechtigheid werd luider.

Badr Hari’s comeback: fans smachten naar nieuwe beelden

Ook al verloor Badr Hari het gevecht, en later die tegen Uku Jürjendal zijn verhaal is nog lang niet voorbij. Geruchten over een comeback gaan rond, en zijn trouwe fans kunnen niet wachten om hem weer in actie te zien. Ze hopen snel nieuwe trainingsbeelden te zien die laten zien dat hij sterker dan ooit terugkomt.

Gesproken wordt over een laatste wedstrijd en een eventuele tegenstander wordt ook al genoemd. zal de Golden Boy snel nog eens schitteren?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws