Nieuws

Vergeet Rico! Dit is de hardste kickbokser van Nederland

Thian de Vries, hij is echt niet te stoppen, man. Iedereen in de scene weet het: deze Enfusion-kampioen is dé man om in de gaten te houden. Sterker nog, mensen zeggen dat hij nu al beter is dan Glory-kampioen Rico Verhoeven. En eerlijk, als je zijn prestaties ziet, geloof je dat meteen.

De weg naar de top ligt voor hem gewoon klaar.

Thian de Vries sloopt tegenstander en blijft ongeslagen

Afgelopen weekend heeft Thian weer laten zien waarom hij dé baas is in de ring. Tijdens Enfusion 140 in Waregem, België, stuurde hij Mimoun Jazouli keihard naar huis. Die man had niks in te brengen tegen Thian zijn harde klappen en brute stijl. De Vries heeft zijn status als ongeslagen koning weer bevestigd, en iedereen vraagt zich af: wie kan deze man nog stoppen?

Enfusion deelt zijn gevecht overal online

Enfusion heeft slim gehandeld door het gevecht snel online te gooien. Nu kan iedereen met eigen ogen zien hoe Thian de Vries zijn tegenstander afmaakte. Die exposure is perfect voor Thian, want zo weet heel de wereld dat hij een serieuze kracht is in het kickboksen.

Met Luc Verheije in zijn hoek blijft Thian domineren

Thian doet dit natuurlijk niet alleen. Onder het scherpe oog van zijn trainer Luc Verheije blijft hij gewoon de top bereiken. Deze laatste overwinning brengt zijn record op 24 gevechten, waarvan 22 via knock-out. Dat is crazy, toch? Iedereen in de game weet: Thian is niet zomaar een vechter. Hij is een beest in de ring en blijft records breken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws