Jake Paul zwaar geklapt door Glory's Hamicha (video) Nieuws
Nieuws

Jake Paul zwaar geklapt door Glory's Hamicha (video)

Jake Paul zwaar geklapt door Glory's Hamicha (video)

Het leek een gewone trainingssessie in Las Vegas, maar voor Jake Paul liep het heel anders. De bekende YouTuber, die de laatste jaren ook als bokser de spotlight opzocht, kreeg flink wat te verduren in zijn trainingskamp en liep flinke klappen op.

En dat allemaal dankzij Hamicha, een Marokkaanse Glory vechter. In een podcast vertelde toptrainer Said El Badaoui het hele verhaal, inclusief wat er gebeurde toen Jake Paul het kamp in stapte.

Jake Paul krijgt klappen van Hamicha

Jake Paul, de YouTuber die nu ook bokser is, dacht waarschijnlijk dat hij in dit kamp wel even zijn skills kon laten zien. Maar toen Hamicha binnenstapte, bleek dat Paul niet voorbereid was op het niveau van deze Marokkaans-Nederlandse vechter. Hamicha, een absolute sensatie in de vechtsportwereld, liet Paul alle hoeken van de ring zien.

Said El Badaoui vertelt dat Paul snel inzag dat hij met Hamicha niet zomaar een sparringpartner had. "Hamicha gaf hem een pak slaag waar hij niet op had gerekend," zegt El Badaoui. Jake Paul had gedacht dat het een normale training zou zijn, maar hij wist niet dat hij tegenover een beest stond. Na die sessie heeft Paul snel afstand genomen, waarschijnlijk niet meer van plan om het opnieuw op te nemen tegen Hamicha.

Said El Badaoui traint de grootste vechters in Las Vegas

Said El Badaoui heeft niet zomaar een paar sporters getraind, hij heeft gewerkt met de echte grootheden van de vechtsport. Denk aan Khabib Nurmagomedov, de onverslagen UFC-kampioen, en Kamaru Usman, een absolute killer in de weltergewichtklasse. En als dat nog niet indrukwekkend genoeg is, dan was er ook Francis Ngannou, de zwaargewicht kampioen die iedereen met één klap kan uitschakelen.

In Las Vegas, bij het UFC Performance Institute, werkte El Badaoui aan de top van zijn kunnen. Voor hem was het niet alleen een kans om zijn kennis te delen, maar ook om de beste te leren kennen. Hij zag hoe deze vechters zich voorbereidden op de zwaarste gevechten, en dat was geen makkie. Maar toen Jake Paul aankwam, veranderde de sfeer.

De opkomst van Hamicha

Hamicha, oftewel Mohammed Mezouari, maakt op 12 oktober zin comeback tijdens Glory 96 in Rotterdam. Hij heeft zich al laten zien in zowel het kickboksen als MMA, en met zijn explosieve kracht maakt hij indruk op iedereen. Volgens El Badaoui is Hamicha iemand die klaar is voor de wereldtop. Zijn optreden tegen Jake Paul was daar slechts een voorproefje van.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Hamicha. Hij blijft keihard trainen en zijn prestaties blijven niet onopgemerkt. El Badaoui voegt eraan toe dat Hamicha’s succes het resultaat is van jarenlange toewijding en training op het hoogste niveau. Het gevecht tegen Jake Paul heeft zijn reputatie alleen maar versterkt, en de verwachtingen voor zijn komende gevecht zijn hoog.

7 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws