Drake zet absurd bedrag in op UFC-gevecht Adesanya vs Du Plessis Nieuws
Nieuws

Drake zet absurd bedrag in op UFC-gevecht Adesanya vs Du Plessis

Drake zet absurd bedrag in op UFC-gevecht Adesanya vs Du Plessis

De beroemde Canadese rapper Drake heeft opnieuw een indrukwekkende weddenschap geplaatst. Dit keer voor het hoofdgevecht van UFC 305 aankomende nacht. Drake heeft deze keer $450.000 ingezet op Israel Adesanya die het opneemt tegen Dricus du Plessis voor de UFC middengewicht titel.

Dit gevecht dat plaatsvindt in Perth Australië is al maanden in de maak en belooft een intense confrontatie te worden.

De rivaliteit tussen Adesanya en Du Plessis

De spanning tussen Adesanya en Du Plessis is hoog opgelopen. Vooral na hun verbale uitwisseling tijdens de persconferentie voorafgaand aan het gevecht waar Adesanya zelfs moest huilen van emotie.

Adesanya die zijn titel verloor aan Sean Strickland bij UFC 293 ziet deze wedstrijd als zijn kans. En wel om het middengewicht kampioenschap terug te winnen.

Drake’s betrokkenheid bij UFC

Drake is geen onbekende in de wereld van UFC-weddenschappen. Eerder dit jaar won hij een aanzienlijk bedrag door te wedden op Jon Jones in zijn gevecht tegen Ciryl Gane tijdens UFC 285.

Niet al zijn weddenschappen waren succesvol zo verloor hij eerder een grote som geld door in te zetten op Jorge Masvidal. En spreekt men zelfs over de Drake vloek. Of zijn huidige weddenschap op Adesanya zal uitbetalen, blijft nog even afwachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws