UFC ster Adesanya in tranen na emotioneel persmoment Nieuws
Nieuws

UFC ster Adesanya in tranen na emotioneel persmoment

UFC ster Adesanya in tranen na emotioneel persmoment

Israel Adesanya werd behoorlijk emotioneel na een gesprek met Dricus du Plessis op de UFC 305-persconferentie.

Dit weekend zal Israel Adesanya proberen drievoudig UFC-middengewichtkampioen te worden. Hij zal dit doen door contact te maken met Dricus du Plessis, een man met wie hij al geruime tijd ruzie heeft. Natuurlijk weten veel fans dat hun rivaliteit grotendeels gericht is op hun Afrikaanse afkomst.

Ongeacht wie je wel of niet leuk vindt, niemand kan ontkennen dat dit gevecht het potentieel heeft om een ​​absolute knaller te worden. Voor Adesanya is het ook een groot moment in zijn carrière. Nadat hij de riem aan Sean Strickland heeft verloren, moet hij bewijzen dat hij met 185 pond nog steeds met de beste van de beste kan meekomen.

Tijdens de pre-UFC 305-persconferentie van vandaag moest ‘Stylebender’ zichzelf beheersen tijdens een emotioneel moment.

Adesanya wordt emotioneel

“Hij raakte daar een onderwerp aan, omdat ik dit voor mijn gezin doe. Ik doe dit voor de mensen van wie ik hou en ik zal voor altijd voor je vechten, ik zweer bij God. Kijk dit – kijk, ik ben een verdomd mens. Ik ben een man. Ik kan huilen en tegelijkertijd in je reet gillen.”

Ik voel de liefde van het publiek. De eerste keer dat ik hier vocht, [UFC] 221, was februari 2018. Dat was ik die mijn droom waarmaakte. Zondag ga ik verdomme je dromen vermoorden, trut. Ik wil je dromen verdomme vermoorden.'

Nu zullen we moeten afwachten of hij deze frustratie en emotie kan kanaliseren in een nieuwe titeloverwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws