Nieuws

Ex-rivaal doet verrassende voorspelling over UFC-ster Alex Pereira

Israel Adesanya, de voormalige UFC-kampioen, heeft in een recent gesprek zijn voorspelling gedeeld over het aankomende gevecht tussen Alex Pereira en Khalil Rountree. Adesanya, die zelf meermaals tegenover Pereira heeft gestaan, twijfelt er niet aan: Pereira gaat winnen. Maar waarom is hij zo zeker?

Adesanya en Pereira kennen elkaar maar al te goed. Ze hebben verschillende keren tegenover elkaar gestaan, en hoewel Pereira vaker won, heeft Adesanya altijd geweten dat hij hem kon verslaan. Hun laatste gevecht, waar Adesanya uiteindelijk als winnaar uitkwam, was een enorme prestatie voor de Nigeriaanse vechter.

Kan Khalil Rountree de kracht van Pereira weerstaan?

Adesanya noemt de kracht en vastberadenheid van Pereira als zijn grootste troef. "Het is alsof hij nooit opgeeft," zegt hij. Pereira heeft volgens hem een bijna spirituele kracht die hem telkens weer terugbrengt, zelfs als hij op het punt van verliezen staat. Dit is waarom hij denkt dat Rountree het zwaar zal krijgen in de octagon.

Rountree is een vechter die zijn plek binnen de UFC heeft verdiend. Maar volgens Adesanya heeft hij simpelweg niet de wapens om Pereira te stoppen. Pereira’s vermogen om te herstellen, zelfs na zware stoten, is ongeëvenaard, en Adesanya weet dit uit eigen ervaring. “Pereira is iemand die altijd terugkomt, zelfs als je denkt dat hij verslagen is,” zegt Adesanya.

Reflectie op het verlies tegen Dricus Du Plessis

Adesanya sprak ook openlijk over zijn recente verlies tegen Dricus Du Plessis. Hij gaf toe dat dit verlies zwaar op hem drukte, maar tegelijkertijd ziet hij het als een leerervaring. "Verliezen is een onderdeel van het spel," zegt hij.

"Het gaat erom hoe je terugvecht." Het verlies heeft zijn zelfvertrouwen niet aangetast, en hij blijft optimistisch over de toekomst. Net zoals hij zichzelf heeft herpakt, gelooft hij dat Pereira datzelfde onoverwinnelijke karakter heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws