Jake Paul uitgedaagd door Nederlandse vechtlegende: ‘Pak slaag geven' Nieuws
Nieuws

Jake Paul uitgedaagd door Nederlandse vechtlegende: ‘Pak slaag geven'

Jake Paul uitgedaagd door Nederlandse vechtlegende: ‘Pak slaag geven'

Bert Kops, een van de grootste vechtsporthelden van Nederland, heeft z’n zinnen gezet op een gevecht met YouTube-bokser Jake Paul. Na een flinke operatie is Bert helemaal hersteld en hij staat te popelen voor een nieuwe uitdaging.

Tijdens een interview met Mokum Magazine vroeg men hem tegen wie hij nog wel eens de ring in zou willen stappen. Zijn antwoord? “Jake Paul, natuurlijk!”

Jake Paul krijgt geen makkie bij Bert Kops

In een gesprek met Vechtsport Info liet Bert geen twijfel bestaan over zijn intenties. “Het is heel simpel,” zegt hij. “Ik zou die Jake een pak slaag geven. En weet je wat? Het levert ook nog eens lekker wat op, want miljoenen mensen volgen hem. Iedereen kijkt straks naar zijn wedstrijd met Mike Tyson, maar hij hoeft bij mij niet op een makkie te rekenen.”

Hoewel er volop gespeculeerd wordt over het aankomende gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson, waarbij sommigen denken dat het allemaal een showtje is, neemt Bert dat met een korreltje zout. Voor hem gaat het om échte vechtsport en niet om show. “Jake moet eens ervaren wat het is om echte tegenstand te krijgen,” zegt hij vastberaden. “En geloof me, dat gaat hij met mij in de ring zeker voelen.”

Jake Paul uitgedaagd door Nederlandse vechtlegende: ‘Pak slaag geven'

De man achter Kops Gym: een legende in de Nederlandse vechtsport

Voor wie Bert Kops nog niet kent: hij is een grootheid in de Nederlandse worstelwereld. Als voormalig professioneel worstelaar en inmiddels topcoach runt hij zijn eigen sportschool, Kops Gym, in hartje Amsterdam. Zijn gym is de plek waar iedereen, van beginners tot professionele vechters, terechtkomt om hun worsteltechnieken te perfectioneren. Onder zijn vleugels zijn talloze MMA-vechters getraind die nu grote namen zijn in de vechtsportwereld.

Bert heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, vol nationale en internationale titels. Hij heeft altijd vooropgelopen in de combinatie van traditionele worsteltechnieken en moderne vechtsporten zoals MMA. Zijn gym is dé plek in Nederland voor vechters die echt willen doorgroeien.

16 claps
8 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws