Nieuws

Exclusief: Jamal Ben Saddik topfit standby voor gevecht

Jamal Ben Saddik is de afgelopen maanden intensief bezig met zijn training. De Belgische kickbokser wil topfit blijven voor het moment dat Glory Kickboxing belt met een nieuwe kans om de ring in te stappen. Zijn doel is simpel: zijn fans geven waar ze naar verlangen – een spannend gevecht. In een exclusief interview met Vechtsport Info verteld de Marokkaanse topatleet hoe hij in de wedstrijd zit.

Ondanks de onduidelijkheid over zijn volgende gevecht, blijft Ben Saddik gefocust op één naam: Rico Verhoeven. De huidige Glory-kampioen is al jarenlang de koning van de zwaargewichtdivisie. Ben Saddik heeft eerder al tegenover Verhoeven gestaan en kijkt uit naar een mogelijk nieuw duel tussen de twee zwaargewichten.

Maar of dat gevecht er snel komt, is nog niet zeker. Glory Kickboxing heeft aangekondigd dat op 21 september wordt bepaald wie de volgende uitdager van Verhoeven zal zijn. Dit betekent dat Ben Saddik nog even moet afwachten.

De strijd tussen Rigters en Rajabzadeh kan de uitkomst bepalen

Op 7 december verdedigt Rico Verhoeven zijn titel tijdens Glory Collision 7 in het GelreDome, een evenement waar kickboksfans reikhalzend naar uitkijken. Maar voordat die dag aanbreekt, zullen Levi Rigters en Bahram Rajabzadeh eerst strijden om de kans om Verhoeven uit te dagen. Op zaterdag, tijdens Glory 95 in Zagreb, staan deze twee atleten tegenover elkaar in een gevecht dat de richting van de zwaargewichtdivisie kan bepalen.

De winnaar van dat gevecht zal het op 7 december in Arnhem opnemen tegen Verhoeven. Voor Ben Saddik betekent dit dat hij waarschijnlijk nog even geduld moet hebben, tenzij een onverwachte situatie zich voordoet.

Ben Saddik stand-By voor het geval dat er iets misgaat

Hoewel Ben Saddik momenteel niet op de officiële lijst staat om het op te nemen tegen Verhoeven, is hij klaar om in te springen als dat nodig is. Als één van de twee potentiële uitdagers, Rigters of Rajabzadeh, om welke reden dan ook niet kan vechten, zal Ben Saddik klaar staan om de uitdaging aan te gaan.

In het verleden heeft Ben Saddik bewezen een waardige tegenstander te zijn voor Verhoeven, en de fans weten dat hij een spectaculair gevecht kan leveren. Als het erop aankomt, wellicht kan zijn inzet leiden tot een onverwacht hoogtepunt tijdens Glory Collision 7.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws