Fans in de kou: Bellator Parijs evenement afgelast Nieuws
Nieuws

Fans in de kou: Bellator Parijs evenement afgelast

Fans in de kou: Bellator Parijs evenement afgelast

Het geplande Bellator Paris-evenement, dat op 16 november zou plaatsvinden, is onverwachts geannuleerd. Deze aankondiging werd bevestigd door de Professional Fighters League (PFL) nadat de Adidas Arena in Parijs een verklaring uitgaf waarin werd vermeld dat "door omstandigheden buiten onze controle het evenement helaas is geannuleerd."

De PFL, die de overname van Bellator eerder dit jaar voltooide, kwam met een aparte verklaring waarin ze uitleg gaven over de afgelasting. "Bellator Paris (16 november) is uitgesteld en de vechters zijn opnieuw ingepland voor latere datums," aldus de PFL-functionarissen. Fans die al tickets hadden gekocht voor dit evenement, krijgen hun geld terug.

Als goedmakertje biedt de PFL een speciale actie aan waarbij kopers een 'buy one, get one free'-mogelijkheid krijgen voor het PFL Europe Championship in Lyon op 14 december.

Patchy Mix zou zijn titel verdedigen tegen Leandro Higo

De kaart van Bellator Parijs zou worden aangevoerd door een bantamgewicht titelgevecht waarin de regerende kampioen Patchy Mix zijn titel op het spel zou zetten tegen uitdager Leandro Higo.

Naast deze hoofdpartij was ook het langverwachte gevecht van Baissangour Chamsoudinov tegen Oliver Enkamp gepland. Deze partijen zijn nu echter uitgesteld, en het is nog onduidelijk of deze gevechten verplaatst worden naar een andere kaart.

Toekomst van Bellator blijft onzeker

Op de officiële website van Bellator staat de volgende Bellator Champions Series kaart gepland voor dinsdag 31 december, maar er zijn nog geen gevechten aangekondigd voor dat evenement. Het is nog onduidelijk of de eerder geplande gevechten van de Bellator Paris-kaart zullen worden verplaatst naar dit evenement, of naar een andere datum.

Dit is niet de eerste keer dat Bellator te maken heeft met late wijzigingen. Het meest recente Bellator-evenement vond plaats in september in Londen, waar de hoofdpartij tussen Johnny Eblen en Fabian Edwards werd geannuleerd en verplaatst naar het PFL: Battle of the Giants-evenement op 19 oktober. In Londen werd het nieuwe hoofdevenement uiteindelijk gewonnen door Sara Collins, die Leah McCourt wist te verslaan door submission.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws