Jake Paul en KSI vechten op Logan Paul’s bruiloft? 'Verloofde niet blij' Nieuws
Nieuws

Jake Paul en KSI vechten op Logan Paul’s bruiloft? 'Verloofde niet blij'

Jake Paul en KSI vechten op Logan Paul’s bruiloft? 'Verloofde niet blij'

Logan Paul lijkt een bizarre oplossing te hebben gevonden voor het gevecht waar iedereen op zit te wachten: Jake Paul tegen KSI. In de nieuwste aflevering van zijn podcast ‘Impaulsive’, die woensdag uitkwam, bedacht hij een idee dat zelfs zijn verloofde niet leuk zal vinden.

Tijdens de show waren KSI en YouTuber Mr Beast te gast, en het gesprek ging al snel richting boksen.

KSI zegt nog te boksen, maar niet tegen Jake Paul

Logan vroeg KSI, die sinds zijn nederlaag tegen Tommy Fury in oktober 2023 niet meer heeft gevochten, of hij nog steeds in de bokswereld actief is. "Boks je nog?" vroeg Logan. KSI, die ooit de ring in ging als YouTuber, antwoordde kort en bondig: "Ja."

De vraag die iedereen wil weten kwam toen vanzelf: gaat hij nog vechten tegen Logan's broer, Jake Paul? Maar KSI maakte meteen duidelijk dat het niet gaat gebeuren. Toen Logan doorvroeg, reageerde hij met een verwarde vraag: "Wat is er nou eigenlijk allemaal aan de hand?"

KSI gaf als uitleg: “Het ligt aan het gewicht. Ik zit op 125 kilo... Jake wil 200 kilo.”

Logan Paul stelt voor: gevecht tijdens mijn bruiloft

En toen kwam Logan met een totaal onverwachte oplossing. “Ik heb een idee,” zei hij plotseling. “Waarom vechten jullie niet gewoon op mijn bruiloft?” KSI barstte in lachen uit, maar Logan meende het blijkbaar. “Ik nodig jullie allebei uit, we regelen het daar gewoon. Daarna kunnen jullie het goedmaken en een kledingmerk beginnen of zo.”

KSI reageerde niet eens op het voorstel. Hoewel het allemaal als een grap klonk, zou het zomaar kunnen dat zowel Jake als KSI op de bruiloft van Logan aanwezig zijn. Logan kondigde in juli 2023 zijn verloving aan met het Deense model Nina Agdal, en het stel trouwt binnenkort. Vorige week verwelkomden ze hun eerste kind, Esme Agda Paul.

Of ze daar ook echt gaan vechten? Dat is een ander verhaal.

Het eeuwige conflict tussen Jake Paul en KSI

Jake Paul en KSI hebben al meer dan vijf jaar een intense rivaliteit. Ze schreeuwen al jaren tegen elkaar op sociale media, maar van een echt gevecht is het nog nooit gekomen. Ondanks dat Jake meerdere keren heeft aangeboden om te vechten, zijn de onderhandelingen keer op keer stukgelopen.

Met Jake's aankomende gevecht tegen bokslegende Mike Tyson, lijkt het erop dat de kans op een gevecht met KSI voorlopig nog verder weg is. Maar dat weerhield KSI er niet van om scherpe kritiek te uiten op Jake's keuze om tegen de oudere Tyson te vechten.

KSI: "Jake Paul vecht tegen een oudje, dat slaat nergens op"

KSI was in augustus niet mals over het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson. In een interview met talkSPORT Breakfast zei hij: "Ik vind het echt dom. Hij probeert een oude man in elkaar te slaan. Tyson kan amper nog lopen, hij heeft al jaren niet gevochten. Het slaat nergens op, maar dat is typisch Jake Paul.”

Hij voegde er nog aan toe: "Het draait allemaal om misbruik maken van mensen die geen kans hebben. Dat is gewoon saai. Ik wou dat Netflix het niet zou steunen, maar het is zoals het is. Het blijft gewoon belachelijk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws