Fans in shock: Beterbiev’s bizarre ‘IJzeren Vuist’ workout gaat viraal Nieuws
Nieuws

Fans in shock: Beterbiev’s bizarre ‘IJzeren Vuist’ workout gaat viraal

Fans in shock: Beterbiev’s bizarre ‘IJzeren Vuist’ workout gaat viraal

RIYADH, Saoedi-Arabië – Artur Beterbiev staat bekend als een van de meest vernietigende boksers van vandaag. Met een perfecte knock-outscore in al zijn 20 gevechten, is de zware puncher uit Rusland de enige actieve wereldkampioen met een knock-out percentage van 100 procent.

Dit weekend wil hij die reeks uitbreiden naar 21 wanneer hij het opneemt tegen Dmitry Bivol voor alle grote wereldtitels in het lichtzwaargewicht.

Beterbiev’s indrukwekkende workout maakt indruk

Drie dagen voor het langverwachte gevecht stapten Beterbiev en Bivol de ring in Riyadh in voor een open training. Terwijl Bivol de pads raakte, begon Beterbiev aan een opzienbarende polsoefening die de aanwezigen sprakeloos achterliet. De oefening, door fans inmiddels "IJzeren Vuist" genoemd, laat zien waarom Beterbiev als een van de krachtigste vechters wordt gezien.

De oefening is niets minder dan indrukwekkend: Beterbiev duikt vanuit een opdrukpositie neer in een platte vuist, dan een gebalde vuist en vervolgens op de rug van zijn hand. Daarna vervolgt hij de routine met een handstand op zijn onderarmen, een oefening die niet alleen kracht maar ook balans en controle vereist.

De reactie van fans en experts op Beterbiev’s kracht

De reactie op sociale media was snel en enthousiast. Een fan schreef: "Hij is een machine, dit wordt een geweldig gevecht op zaterdag." Een ander voegde eraan toe: "Deze man is een beest!" Weer een andere fan twitterde: "Ik dacht altijd dat Bivol hem zou verslaan, maar nu weet ik het niet meer."

Een andere verbaasde fan vroeg zich hardop af: "Waarom zou je ooit willen vechten tegen een man die zo traint?"

Ook DAZN-presentator Ade Oladipo was onder de indruk van Beterbiev's prestatie. "Eerlijk, dit is een van de gekste workouts die ik ooit heb gezien," zei hij tijdens de uitzending. "Ze zeggen dat hij 39 is, maar ik denk dat iemand zijn paspoort moet controleren. Hij ziet eruit als iemand van 30. Ongelooflijk wat Beterbiev hier laat zien."

Beterbiev klaar voor het ultieme gevecht

Beterbiev, die bekendstaat om zijn brute kracht en fabelachtige knock-outvermogen, heeft door de jaren heen bewezen een van de gevaarlijkste boksers in zijn klasse te zijn. Zijn kenmerkende trainingstechnieken, zoals de focus op pols- en onderarmkracht, dragen bij aan zijn legendarische knock-outkracht. Nu staat hij voor een van de grootste uitdagingen in zijn carrière: de strijd om alle vier grote titels tegen Dmitry Bivol, een geduchte tegenstander met een sterke techniek en strategie.

Met het gevecht dat steeds dichterbij komt, staat één ding vast: de wereld kijkt reikhalzend uit naar dit epische gevecht tussen twee lichtzwaargewichten op het hoogste niveau.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws