Flink pak slaag gehad! Conor McGregor maakt peperdure fout Nieuws
Nieuws

Flink pak slaag gehad! Conor McGregor maakt peperdure fout

Flink pak slaag gehad! Conor McGregor maakt peperdure fout

Conor McGregor verliest half miljoen na mislukte gok tegen Francis Ngannou maar belooft terug te komen. McGregor, nooit bang voor een beetje risico, zette gisteren een forse gok van $500.000 op het gevecht tussen Francis Ngannou en Renan Ferreira tijdens het PFL Super Fights-evenement.

De voormalige UFC-kampioen was er rotsvast van overtuigd dat Ngannou, de ex-UFC-zwaargewicht kampioen, knock-out zou gaan tegen de Braziliaanse reus Ferreira. Maar zoals we weten, loopt het leven – en zeker vechtsport – vaak anders dan gepland. En de Ier kreeg dan ook een spreekwoordelijk flink pak slaag en wel in zijn geld buidel.

McGregor’s zelfverzekerde voorspelling en grote inzet

Voorafgaand aan het gevecht stapte McGregor vol vertrouwen naar sociale media, waar hij in een inmiddels verwijderde post op X (voorheen Twitter) zijn gokstrategie deelde. Met zijn kenmerkende bravoure kondigde ‘The Notorious’ aan dat hij $500.000 zou inzetten op een knock-out overwinning van Ferreira. Hij stelde:

"Hello, folks, The Notorious Conor McGregor hier. Fight night, fight night, fight night... de Mac is terug met zijn winnende weddenschappen. Ik heb een 100 procent winratio op deze weddenschappen. Ngannou gaat verliezen door KO vanavond. 12/5 zijn de kansen voor de Braziliaan om hem knock-out te slaan en ik zet er een half miljoen op. Ik ga $1,7 miljoen winnen. Dat is het. Het is een meedogenloze business en ik ben een meedogenloos man."

Flink pak slaag gehad! Conor McGregor maakt peperdure fout
Francis Ngannou

Maar zoals het spreekwoord zegt: hoogmoed komt voor de val. Ngannou ging helemaal niet knock-out – sterker nog, hij zorgde er zelf voor dat Ferreira in de eerste ronde tegen het canvas ging. McGregor verloor zijn forse inzet en zag zijn $500.000 in rook opgaan.

McGregor blijft vastberaden ondanks verlies

Direct na het gevecht kwam McGregor opnieuw naar voren op X, dit keer om te laten zien dat hij niet snel onder de indruk is van een tegenslag. In een tweede inmiddels verwijderde post verklaarde hij simpelweg: "The rich get richer. I'll get that back." Voor McGregor is een half miljoen verliezen blijkbaar geen reden tot paniek. Zijn woorden stralen dezelfde onverschrokkenheid uit die we van hem kennen in de octagon.

Hij gaf wel toe dat hij misschien een voorzichtiger aanpak had moeten hanteren, net zoals toen hij een miljoen dollar inzette op een knock-out in het main event van UFC 307 tussen Alex Pereira en Khalil Rountree Jr. Ook die gok had hij gewonnen. Maar deze keer liet hij zich verleiden door de hogere kansen, iets wat hij met een vleugje humor erkende: "Had voor KO beide kanten moeten gaan, zoals ik deed voor Pereira-Rountree. Het was altijd een KO. De odds hebben me te pakken gekregen, lol."

Wat betekent dit voor McGregor’s toekomst in de octagon?

Ondanks zijn recente financiële tegenslag blijft McGregor zelfverzekerd. De vechter, die naar verwachting begin volgend jaar zijn terugkeer naar de UFC zal maken, toont geen tekenen van terughoudendheid. Hij blijft optimistisch en vastberaden om zijn verlies snel terug te winnen. Voor McGregor, die bekend staat om zijn vermogen om terug te vechten, zowel in de ring als daarbuiten, is dit verlies slechts een kleine hapering op weg naar zijn volgende triomf.

De vraag blijft echter: zal McGregor zijn verlies volledig verwerken voor hij zijn volgende grote gok of gevecht aangaat? Eén ding is zeker: de Ierse superster zal altijd blijven vechten – of het nu in de octagon is, of met een gedurfde weddenschap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws