🎥 Gevecht legende Buakaw eindigt in chaos! 'Wat een stelletje prutsers' Nieuws
Nieuws

🎥 Gevecht legende Buakaw eindigt in chaos! 'Wat een stelletje prutsers'

🎥 Gevecht legende Buakaw eindigt in chaos! 'Wat een stelletje prutsers'

De recente confrontatie tussen Muay Thai-legende Buakaw Banchamek en Wang Yanlong, gepromoot als een 'Kung Fu meester', eindigde in een ware farce.

Buakaw, met ongeveer 300 gevechten op zijn naam, trad gisteravond aan tegen de relatief onbekende Yanlong tijdens het Grandview International Fight Super Competition-evenement in Guangzhou, China.

Vanaf het begin van het gevecht leek Yanlong vastberaden om Buakaw te ontregelen door herhaaldelijk spinning back kicks naar zijn benen en lichaam te lanceren, sommige gericht op het kruis. De scheidsrechter waarschuwde Yanlong al binnen de eerste tien seconden, hoewel de reden niet duidelijk was. Buakaw vroeg om hersteltijd na een pijnlijke trap, maar het gevecht hervatte.

Verwarring over de regels

Yanlong bleef echter provocerende trappen naar het kruis uitvoeren, wat Buakaw tot actie aanzette. Buakaw landde een knie vanuit de clinch, waarop Yanlong protesteerde en weigerde verder te vechten. De wedstrijd eindigde in verwarring, genoteerd als 'No Contest (Verwarring over regels)', en Yanlong stelde voor om Buakaw uit te dagen voor een MMA-gevecht.

Deze bizarre wending voegt een nieuw hoofdstuk toe aan Buakaw's roemrijke carrière en laat fans over de hele wereld zich afvragen wat er werkelijk is gebeurd in de ring tussen de Muay Thai-icoon en de zelfverklaarde Kung Fu meester Yanlong.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws