Gevecht McGregor vs Chandler bij UFC 303 gaat toch door! Nieuws
Nieuws

Gevecht McGregor vs Chandler bij UFC 303 gaat toch door!

Gevecht McGregor vs Chandler bij UFC 303 gaat toch door!

Na dagen van speculatie en cryptische berichten heeft Michael Chandler eindelijk bevestigd dat UFC 303 doorgaat. De voormalig Bellator-kampioen zou het opnemen tegen Conor McGregor in Dublin tijdens een uitverkochte persconferentie in de 3Arena. Echter, minder dan 12 uur voor aanvang werd het evenement abrupt geannuleerd, wat leidde tot geruchten over de toekomst van de super-fight.

Chandler heeft nu echter bevestigd dat het gevecht doorgaat, waarmee hij berichten bevestigt dat hij en McGregor op 29 juni in de octagon zullen stappen. Zowel hij als McGregor deden de afgelopen dagen cryptisch over het gevecht, maar in een recente podcast heeft Chandler alle twijfels weggenomen.

"De training is al in volle gang" - Chandler tijdens podcast

Op enkele weken voor het gevecht kreeg Chandler bezoek van Ryan Clark, Fred Taylor en Channing Crowder van The Pivot podcast. Clark bezocht zijn sportschool om de training te bekijken, waarna het trio uitgebreid interviewde.

Voordat het gesprek begon, werd de UFC-ster gevraagd "wat er aan de hand is?". Hij antwoordde dat hij gewoon hard aan het trainen is in trainingskamp, ​​en merkte op dat hij "dit gevecht eraan komen heeft". Toen Clark grappend vroeg "dat denk je?", bevestigde hij het nieuws waar fans op zaten te wachten.

"Dat hoop ik," begon hij, voordat hij grappend antwoordde: "Ja, naar verluidt." Vervolgens werd hij serieus en vertelde hij de voormalig American football-spelers: "Ja, het gevecht gaat door. Natuurlijk is er hier veel speculatie, maar ja, het gevecht is aan, 29 juni, het gebeurt."

Chandler vertelt over afgelaste persconferentie

Na een korte introductie en wat geplaag, vroeg Clark direct naar de reden achter de afgelasting van de persconferentie. Geruchten begonnen al zondagavond in Dublin te circuleren en werden maandag vroeg bevestigd.

Bronnen bevestigden dat arenapersoneel op zondag via e-mail te horen kreeg dat ze de volgende dag geen dienst hadden. Echter, pas uren nadat die e-mail was verzonden, werden fans die zich voor gratis kaartjes hadden aangemeld, op de hoogte gebracht.

“Ik was die nacht eigenlijk laat op omdat de gevechten aan de oostkust waren”, legde Chandler uit. “Ik ging pas om half twaalf of één naar bed omdat ik het gevecht tussen Islam Makhachev en Dustin Poirier wilde zien, dus ik heb dat gevecht bekeken.

Dana White regelt niet alles

"Ik was waarschijnlijk een uur of 45 minuten in slaap gevallen en werd wakker met een zoemende telefoon. Het was Hunter Campbell. Iedereen weet dat Dana White het gezicht is, maar Hunter is de man achter de schermen, hij regelt veel dingen achter de schermen voor de UFC."

"Hij belde me en liet me weten 'hé, het lijkt erop dat dit niet gaat gebeuren'. Toen bleef ik daar liggen en dacht er een tijdje over na. De volgende ochtend kregen we een telefoontje en zei hij 'het gaat niet door'."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws