Glory 95 event Kroatië nu al groot succes: 'Mis het niet' Nieuws
Nieuws

Glory 95 event Kroatië nu al groot succes: 'Mis het niet'

Glory 95 event Kroatië nu al groot succes: 'Mis het niet'

De GLORY kickboksorganisatie maakt een langverwachte terugkeer naar Kroatië. Op 21 september vindt GLORY 95 plaats in de Arena Zagreb. En fans wordt aangeraden snel te zijn met het bemachtigen van tickets. Aangezien het evenement naar verwachting razendsnel uitverkocht zal zijn.

Wil je toch heen dan is het raadzaam naast een kaartje voor het event te kopen een hotel te boeken en een vliegticket te kopen. Wij geven alvast wat tips.

Als je op zoek bent naar accommodatie dicht bij de Arena Zagreb in Kroatië, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hier zijn enkele van de hotels die zich het dichtst bij de Arena Zagreb bevinden:

Hotel Aristos

Gelegen op slechts enkele kilometers van de Arena Zagreb, biedt Hotel Aristos luxe accommodaties met moderne faciliteiten, waaronder een wellnesscentrum en een restaurant.

Hotel Jarun

Dit hotel ligt op ongeveer 2 kilometer van de Arena Zagreb en biedt comfortabele kamers, gratis WiFi en een gezellig terras. Het is een uitstekende keuze voor bezoekers die een combinatie van comfort en nabijheid van de arena zoeken.

Admiral Hotel

Gelegen op een korte rijafstand van de Arena Zagreb, biedt het Admiral Hotel stijlvolle kamers en uitstekende voorzieningen, waaronder een casino en een restaurant.

Hotel Novi Zagreb

Dit hotel ligt op minder dan 3 kilometer van de Arena Zagreb en biedt een betaalbare en comfortabele verblijfplaats. Het hotel heeft een bar en gratis parkeergelegenheid8

Gemiddelde kosten vliegtickets

De kosten voor een retourticket naar Zagreb in september variëren afhankelijk van de vertrekplaats en de luchtvaartmaatschappij. Gemiddeld kun je rekenen op een prijs tussen de €150 en €300 voor een retourticket vanuit grote Europese steden

Naast het hoofdgevecht tussen Rigters en Plazibat zal GLORY 95 ook het afscheid markeren van de Kroatische legende Mladen Brestovac.

De voormalig uitdager voor de GLORY zwaargewicht titel zal zijn laatste kickbokswedstrijd vechten in zijn thuisstad Zagreb. ‘The Scorpion Sting’ treft de eveneens ervaren Vladimir Tok.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws