Rico Verhoeven krijgt gevecht buiten Glory: 'Bare Knuckle kampioen' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven krijgt gevecht buiten Glory: 'Bare Knuckle kampioen'

Rico Verhoeven krijgt gevecht buiten Glory: 'Bare Knuckle kampioen'

Gesprekken over een gevecht tussen GLORY Heavyweight kampioen Rico Verhoeven en BKFC Heavyweight kampioen Mick Terrill zijn gaande, zo meldt Insta account Main Event.

Kickbokslegendes Rico Verhoeven en Mick Terrill staan mogelijk tegenover elkaar in een langverwacht superfight. Volgens bronnen zijn de twee zwaargewicht kampioenen in gesprek over een gevecht. Main Event kreeg geen bevestiging van Glory dus voor nu bevindt het zich nog in de geruchten molen.

Verhoeven, de onbetwiste koning van het kickboksen, heeft recent zijn dominantie bevestigd door de GLORY Heavyweight Grand Prix te winnen. Terrill, de huidige BKFC-kampioen, heeft een indrukwekkende staat van dienst in het bare-knuckle boksen, waar men met de blote vuist bokst.

Het Supergevecht waar iedereen op wacht

Beide vechters hebben eerder interesse getoond in crossovers naar andere vechtsporten. Verhoeven’s nieuwe contract bij GLORY biedt hem de mogelijkheid om deze ambitie waar te maken.

Als het tot een confrontatie komt, wordt verwacht dat het een kickbokswedstrijd wordt die in september plaatsvindt. De precieze voorwaarden, zoals het aantal rondes en de locatie, moeten nog worden uitgewerkt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws