Glory 96: Kwasi vs. Beztati live uitslagen – volg alle gevechten hier Nieuws
Nieuws

Glory 96: Kwasi vs. Beztati live uitslagen – volg alle gevechten hier

Glory 96: Kwasi vs. Beztati live uitslagen – volg alle gevechten hier

Dit weekend, op zaterdag 12 oktober, barst het spektakel van Glory 96 los in het uitverkochte RTM Stage in Rotterdam. De avond staat in het teken van elf intense gevechten met enkele van de beste kickboksers ter wereld. Vechtsport Info houdt live de uitslagen voor je bij.

Alle vechters zijn met succes door de weging gekomen, en de spanning is te snijden nu de gevechten op het punt staan te beginnen. Twee wereld titelgevechten staan centraal, wat zorgt voor een avond vol actie en onvergetelijke momenten.

Kwasi vs. Beztati: kampioen tegen kampioen in de hoofdwedstrijd

De hoofdwedstrijd van de avond is een Champ vs. Champ Superfight waarin Glory weltergewicht kampioen Chico Kwasi het opneemt tegen de Glory lichtgewichtkampioen Tyjani Beztati.

Beide vechters staan bekend om hun explosieve kracht en het vermogen om wedstrijden met knock-outs te beslissen. Het publiek verwacht vuurwerk in deze epische strijd om de weltergewicht titel.

Donovan Wisse verdedigt zijn titel voor de vijfde keer

In de co-main event verdedigt Donovan Wisse zijn Glory middengewichttitel voor de vijfde keer. Hij staat tegenover de Duitse uitdager Sergej Braun. Wisse is al lange tijd onverslaanbaar, maar Braun heeft laten zien dat hij een serieuze uitdaging vormt voor de kampioen.

Dit gevecht belooft een intense krachtmeting te worden.

Spannende gevechten op de main card

Naast de twee titelgevechten biedt de main card nog meer spectaculaire match-ups. Zwaargewicht Nabil Khachab neemt het op tegen de debuterende Bugra Tugay Erdogan, terwijl middengewichten Michael Boapeah en Mohamed Touchassie elkaar treffen in een potentiële titelkans.

Ook vedergewicht Denis Wosik uit Duitsland staat tegenover Bobo Sacko in een gevecht dat het publiek op het puntje van de stoel zal houden.

Prelims vol met zwaargewichten en opkomende sterren

De avond begint al vroeg met een reeks interessante gevechten tijdens de prelims. Zwaargewicht Ionut Iancu staat tegenover knock-out specialist Cihad Kepenek, terwijl licht zwaargewichten Ibrahim El Bouni en Bogdan Stoica opnieuw de strijd met elkaar aangaan. Weltergewichtvechters Teodor Hristov en Robin Ciric willen beide bewijzen dat zij klaar zijn voor een titelkans.

Verder nemen zwaargewichten Asdren Gashi en Colin George het tegen elkaar op, en Mehdi Ait El Hadj opent de avond met een gevecht tegen Soufian Abdelkhalek.

Blijf hier de hele avond op de hoogte van alle live uitslagen en volg het gevecht om de titels. Glory 96 belooft een avond vol spanning, kracht en onvergetelijke actie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws