Jake Paul kreeg klappen van kickbokser in Thailand? (video) Nieuws
Nieuws

Jake Paul kreeg klappen van kickbokser in Thailand? (video)

Jake Paul kreeg klappen van kickbokser in Thailand? (video)

Jake Paul, de meest besproken YouTube-bokser van de afgelopen jaren, blijft het onderwerp van gesprek in de sportwereld. De Amerikaanse bokser, die bekendheid verwierf door zijn relatie met de Nederlandse topschaatsster Jutta Leerdam, lijkt verwikkeld te zijn geweest in een kickboksgevecht in Thailand.

Dit gerucht doet opnieuw de ronde nadat er nieuwe video's zijn opgedoken waarin wordt gesuggereerd dat Jake al eerder ervaring heeft opgedaan in kickboksen.

Opnieuw in de schijnwerpers dankzij aanstaand gevecht met Mike Tyson

Nu Jake Paul op 15 november tegenover bokskampioen Mike Tyson in de ring zal staan, is de interesse in zijn vechtcarrière weer enorm toegenomen. Links en rechts verschijnen er video's waarin wordt beweerd dat Jake Paul meer vechtervaring heeft dan men in eerste instantie dacht.

Een van de video's die opnieuw viraal gaat, werd in 2021 geüpload door het account The Art Of War. Hierin zou Jake Paul een flink pak slaag hebben gekregen van een ervaren kickbokser. Of het echt om Jake Paul gaat, blijft echter de vraag, want niet iedereen is overtuigd van de echtheid van de beelden.

Jake Paul traint in het geheim voor zijn toekomst in de MMA?

Hoewel de echtheid van de video's wordt betwist, lijkt het geen onlogische gedachte dat Jake Paul al enige tijd bezig is met het uitbreiden van zijn vechtvaardigheden. Jake staat erom bekend verrassende stappen te zetten in zijn carrière. In 2025 staat hij gepland om zijn debuut te maken in de PFL, een professionele MMA-competitie.

Voor deze overstap zou hij zijn kickbokstechnieken goed kunnen gebruiken, aangezien deze van cruciaal belang zijn in de MMA-kooi. Als Jake daadwerkelijk in Thailand heeft getraind, zou dit kunnen betekenen dat hij zich in het geheim voorbereidt op zijn toekomstige gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws